wow, aa,

, svaka cast
bas mi je zao sto taj jedan mali bodic razlike nije otisao tebi jer si ga i vise nego zasluzila
ja sam isto bila trazila malo da vidim jel se to moze jednostavnije i nasla ovo -
http://www.video.mediaset.it/video/cotto_e_mangiato/secondi/195649/pollo-ripieno.html. Pa sam mislila iskombinirati tvoj nadjev sa ovim pilecim prsima

. Ako iskasapim pile
htjela bih jos pohvaliti panna cotu jer mi se cini ovako na slici da je rijec o odlicnom receptu. Dosad sam radila po malo drugacijem, al ovu cu svakako isprobati

i jednostavno moram pitati mrs. eastwood zasto joj je piccola caprese raspucana i jel to mora biti tako

?
jako sam se dvoumila, troumila i bogme cetveroumila

oko nove teme. Prvi put sam temu ispucala iz rukava bez razmisljanja, al sad nisam imala pojma sta bi. Sezona je svega i svacega, kraj ljeta, skori pocetak jeseni, pa onda vi koje trazite da jos malo ostanete u ljetu iako nam se jesen debelo smijesi... Nadam se da sam ovom temom uspjela zadovoljiti sve to

Nova tema je - Tikvice, tikve, buče, bundeve...
One koje zele jos malo uzivati u ljetu neka nam kuhaju sa tikvicama ili tikvama, a one koje se vec vesele jesenskim plodovima neka nas iznenade necim bundevastim ili bučastim

. Vazno je samo da se u jelu kao glavni sastojak nalazi neka tikva ili bundeva i pritom nije vazno jel zuta, bijela, narančasta ili zelena

.