Sada je: 11 kol 2026, 12:12.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

anlan je napisao/la:mislite da će se prešaltati sa miso juhe na nestle jer im je tako rekla bojana gregorić?

mislite da će se prešaltati sa miso juhe na nestle jer im je tako rekla bojana gregorić?

Mislim da moji takve reklame ne primjećuju. Primjete one vezane za igračke i slično.

al da je Boki trebala reći fala ne, trebala je.

Ja bi odbila na njenom mjestu, ali zato ja nikad necu imat puno para

) tvrdila kak je Nutela super zdrava i da ju mala svako jutro jede za doručak 
marsovka je napisao/la:al da je Boki trebala reći fala ne, trebala je.
x
Ja bi odbila na njenom mjestu, ali zato ja nikad necu imat puno para
Crazy Daisy je napisao/la:zar vam to što je osoba unicefov ambasador ima nekakvu težinu? ili da riječi djela nekog takvog vrijede više nego nekog anonimnog?

mirbi je napisao/la:I opet se vraćamo na isto: šta uopće jesti?

no,ako jedu ribu dvaput tjedno,varivo tri put tjedno,kad ne jedu varivo jedu juhu obavezno,žitarice tipa riže,graha i ječma svaki tjedan bar dvije od ovih navedenih,svaki dan dvije različite voćke...(ovo sad lupam iz svog jelovnika)

melita je napisao/la:
Djecu ostavljam u 8 sati u vrtiću i školi, dolazim po njih u pola pet, nakon toga 4 puta tjedno odlazimo na trening i vraćamo se doma u pola osam. Prije i poslije treninga pokušavam istjerati voće, a večera je jedini obrok koji pojedu doma. Trenutačno, moj utjecaj na njihovu prehranu svodi se na subotu i nedjelju.
, kuham zdravi ručak navečer oko 21h ili u 6h ujutro.
melita je napisao/la:[
Prije škole i vrtića dajem im samo voće jer doručkuju tamo pa ne vidim nikakav smisao u dva doručka pogotovo kod Z. koja je sklona kilama.

ZacKa je napisao/la:i mene zanima, što dati djeci ujutro prije škole npr., zanima me iskreno,
Post 21,6

Post 21,6Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.