na kojoj udaljenosti od radne plohe ju je optimalno postaviti?
Sada je: 08 kol 2026, 12:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

:
. mogu zamolit svekrvu da izmj)eri. )
thalia je napisao/la:ja sam te upravo vizualizirala kak se vrtiš usred kujne:

thalia je napisao/la:meni je kuhinja bila kao obrnuto U, na početku je bio štednjak pa ploha pa suđerica, onda onaj najkraći dio je bila polica, a iznad nje je bila ta šipka, onda desno ploha s ladicama i pored frižider.
bilo je lako dohvatit dok kuhaš jer je bilo s desne strane (ali to meni dešnjakinji)
uopće te ne kužim 
uvijek sam radije za vjesanje nego za stvari na plohi. a sudjericu nemas? zasto ti je nuzan taj ocjedjivac? 

thalia je napisao/la:niš čudno![]()

ivana7997 je napisao/la:ooo, da![]()
![]()
uvijek sam radije za vjesanje nego za stvari na plohi. a sudjericu nemas? zasto ti je nuzan taj ocjedjivac?
ako su gornji elementi na 140 cm, to je koliki razmak izmedju elemenata?
)
)
Hope77 je napisao/la:thalia je napisao/la:ja sam te upravo vizualizirala kak se vrtiš usred kujne:
i ja

Miki je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:ooo, da![]()
![]()
ako su gornji elementi na 140 cm, to je koliki razmak izmedju elemenata?
razmak je 55cm (valjda)
imam suđericu, ovo bi bilo za npr odložiti čašu, tanjur, plastične posudice i sl što mi zna osvanuti nakon što već upalim suđericu![]()
ili mi na kraju utrpavanja svegaisvačega ne stane pa bude protjerano na ručno pranje![]()
znači tek toliko da mi se ništa ne suši po radnoj plohi (a nemam iluzije da će to biti oprano, obrisano i odmah spremljeno)

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.