AKo to pitaš, onda si sretna žena

Bubi - ja nisam mjesec dana mogla sjesti osim ful na bok, doslovno. Peklo me bolilo, žuljalo. A nisam princeza na zrnu graška. Čak i dugo nakon tih mjesec dana nisam mogla spontano sjesti negdje nego pažljivo i polako. Zaraslo je čudno (jer je čudno sašiveno). Zatezalo me i dalje, nakon što je prvih mjesec dana prošlo. Smetalo me (izrazito dugo) svako mokrenje (peklo me), menstruacija, stolica, sve sve. Peklo me pri promjeni vremena

(možda nije to, ali periodički ali često a da nisam znala prepoznati uzrok). One radnje o kojima se ne govori javno na otvorenom

bile su bolne i problematične (ne bih sad u detalje, ali bilo je vrlo drugačije nego prije poroda i epi).
Imala sam period nakon poroda (mjesec intenzivno i izrazito bolno, tri otprilike mjeseca vrlo neugodno, a dalje sa smetnjama koje nisu zanemarive) koji je na kraju trajao točno 4 godine.
Nakon 4 godine rodila sam bez epi, puknula malo točno na starom rezu, nisu ništa dirali (šivali), 3 sata nakon poroda sjedila sam na krevetu najnormalnije, i nikad više nisam imala niti jednu smetnju koja me mučila zadnjih 4 godina.