Na netu sam našla milijun recepata i modifikacija sa vrhnjem za kuhanjem i slatkim vrhnjem ali ja nikome ne vjerujem osim vama
Koji je vama provjereno najbolji recept. Čini mi se zgodno i jednostavno za večerašnju večeru
Hvala puno

Sada je: 07 kol 2026, 22:38.

za 4 osobe mogu slobodno staviti 500 grama špageta "petice"

ali nadam se da neću imati prilike fulati sa ovim 

tanjabb je napisao/la:Ja nista dodatno ne kuham umak. Znaci kad su spageti skuhani, maknem s vatre i otcjedim. Ubacim u jos vruce slaninu i umak i brzo i dobro pomjesam. jaja se skuhaju uz dodir s vrucim spagetima.

Rimaithor je napisao/la:tanjabb je napisao/la:Ja nista dodatno ne kuham umak. Znaci kad su spageti skuhani, maknem s vatre i otcjedim. Ubacim u jos vruce slaninu i umak i brzo i dobro pomjesam. jaja se skuhaju uz dodir s vrucim spagetima.
x

Nana1971 je napisao/la:ja bih zbog svog psihičkog mira ipak stavila makar minutu ta jaja na vatru

Nana1971 je napisao/la:ja bih zbog svog psihičkog mira ipak stavila makar minutu ta jaja na vatru

Hvala vam puno na hvalevrijednim savjetima

da bi bili 100% sigurni.
Rimaithor je napisao/la:Meni je slastičarka po profesiji rekla da se jaja moraju termički obraditi 10 minutada bi bili 100% sigurni.

xTiramisu isto radim s termički obrađenim jajima (kuham ih na pari dok im dušu ne iskuham

nego direkto na plinu dok onak ne budu skoro pa pečena, gusta
al onda su baš fina u fili ,onak tu i tam ima koje zrnce koje po okusu dodje ko da sam dodala marcipana. 
Evo jel sad vidite kak ja od jednostavnog jela napravim fijsko

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.