Hvala
Hajdi na brzom i detaljnom odgovoru!

Pročitala sam dosta s ovog foruma o mliječcu (mislim da nemamo problem s tim, kao ni gljiv.infekciji) i bolu u dojci (mene boli samo taj dio bradavice koji se čini mi se začepio, a ne boli me dojka). Bebica nema osip po guzi, al ima po licu, kao male prištiće (rekli su mi da se to čisti od mojih hormona koje dobiva kroz mlijeko?).
Dojim ga na zahtjev, točno tako kako si opisala (divna patronažna sestra mi je sve objasnila i spasila me u prvim danima-bila sam pred upalom i da nije bilo nje bilo bi

)
Izdajala sam se samo par dana jer sam morala na jedan pir (bila sam kuma pa nisam mogla svako malo nestat i dojit), skupila sam oko 300ml mlijeka, no na kraju sam opet trčala svako malo svojoj bebici da ne zaboravi ciku

(ali to ne bi baš preporučila, na kraju su mi se cike toliko napunile, jer nisam dojila koliko i inače, da je na kraju mlijeko samo štrcalo na sve strane, bile su mi tvrde kao kamen, bolne...i morala sam usred pira ić izdajat! Tj. prvo sam pokušala dai malome da on to sve izvuče, al nisam ga mogla probudit, već je popapao cijelu bočicu i spavao ko top!

)
(malo sam skrenula s teme, sorry)
Što se tiče mliječnih kanalića - mislila sam da li ima još neki način da se odčepe? Svaki dan se idem pod vrući tuš, masiram cike i praznim ono što je ostalo nakon podoja...dakle ako nema neki drugi način, da nastavim s masiranjem i tuširanjem? Valjda će proraditi...
Pozz svima