Sada je: 17 tra 2026, 19:20.
Moderator/ica: nadicab

mala ce mi ostati neshvacena.

, inace stalno nesto propitujem, printam, nudim na znanje i citanje, ovako su mirni do veljace

al smo izgurali da grad plati asistentu
, pedagogica misli da bi najbolje bilo da ostane doma 

ja bih baš školi prepustila da predlože kako bi to funkcioniralo; tako sam ja tražila za Denisa za 5. razred da se ne sele svaki sat iz učionice u učionicu, pa su rekli da je to nemoguće. Kada su sami uvidjeli koliko je to potencijalno opasno, sredili su nam raspored da je svaki dan u drugoj učionici, ali je cijelo vrijeme u toj učionici. Možda slijedeće godine uspijemo dobiti da to uvijek bude ista učionica na 1. katu, a ne i na 2.
martina mama je napisao/la:Zakaj, ako vidis poruku daj mi malo opisi sto se od tvog sina trazi na glazbenom i kako se ocjenjuje? Marta uci svirati sintisajzer desnom rukom, ali ide joj tako da ne moze bez pomoci odvojiti prste. Sad Ova iz glazbenog forsira Pjevanje, al marta pjeva tako da uopce ne moze ni ubosti tonalitet. Naucila je pisati i citati nOte, svu teoriju, al praksa katastrofa. Dan ima samo 24 sata. Imamo puno obaveza oko skole i meni je suludo uvjezbavati pjevanje i sviranje dok nam oni predmeti koje prati bez problema, klize radi glazbenog. Kako da razgovaramo s profom? Imas savjet? Pitanje vazi i za sve koji se u njemu pronadju.

nora, nama isto predlažu kolica, a nama samo treba ruka asistenta u hodu da mu pomogne, ne mora ga nitko niti podizati niti nositi - samo trebamo ruku i da uz Luku bude osoba koja će sa njim poooolako hodati
ista smjena a oba dvoje djece trebaju asistenta cijeli vrijeme i
Naucila je pisati i citati nOte, svu teoriju, al praksa katastrofa
bubam... ali to je u mom idealnom svijetu

naucio si i super ti ide, ali znas da na testu i sreca igra ulogu, pa nemoj biti razocaran ako slucajno zeznes i ne dobijes pet. A u sebi naravno strasno uzivam kad to ipak bude pet. I, kako vrijeme prolazi, te su mi petice sve vaznije, jer u njima vidim nekakvo osiguranje za buducnost.
Da me ut išaju i da pokažu kako su mislili na sve odgovor je bio da je svaki dan u školi dežurna jedna čistačica te da će ona uskakti pomoći kada god je potrebno

Velika nagrada za trud i mami i njemu 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.