makar ja i svog strpam u suđericu, a ne bi smjela. 
Sada je: 03 kol 2026, 18:58.
makar ja i svog strpam u suđericu, a ne bi smjela. 

a dobro, jel preprzite meso prije toga ili sirovo zamatate? ja se uvijek bojim da to ostane sirovo.
posljedica još nije bilo, a cca 10 godina ga koristim.

na ovom opširnom opisu. Svaka čast da ti se sve to dalo pisat.
. Lonac i poklopac perem u suđerici, ali brtvu prije skinem i obavezno ju ručno perem.Bellina je napisao/la:Ja imam ovoga, pored slike je pisalo da je ovo 9-litarski. Može biti i da je moj te zapremnine jer je stvarno velik.

kaj ti ne znas da je njen IQ 1389!?Nana1971 je napisao/la:pa guma je potrosna roba, bacis staru i stavis novu; neces valjda baciti lonac zato sto se guma potrosila
ps. Adorablu se ne ispravljakaj ti ne znas da je njen IQ 1389!?

Adorabla je napisao/la:... i onda se kuhanjem zapravo stvara podtlak i vakum (Sapto pomozi ti si fizika guru)...
.
.Nana1971 je napisao/la:jos si mlada i neuka, nemas ni godinu staza na forumu pa ce ti mozda oprostiti
ooooo pa davno sam ja skužila koji je ovdje sistem , al nedam se ja smesti 

expres lonac.????
Madir je napisao/la::strah expres lonac.????
Mene te naprave strah.
ja ti samo mogu reći da je svaki express lonac priča za sebe i da si morate dati vremena da se upoznate.
Madir je napisao/la::strah expres lonac.????
Mene te naprave strah.
....i još kad se nađe u Tinicinim rukama
a bojim se da mi ne runira ploču da mi je ne zagrebe jer je sad ko nova
ali se nalazi u rukama kuhinjskog (ne)virtuoza

Tinica je napisao/la:...i još kad se nađe u Tinicinim rukama![]()
A što vi velite na to da mi organiziramo neku express kuhinjsku radionicu![]()
Jučer sam ga navečer gledala i sve me nekak strah staviti ga na onu ploču.a bojim se da mi ne runira ploču da mi je ne zagrebe jer je sad ko nova
![]()
Samo sam si zamišljala onaj scenarij od Ivane makar on nije novi i ima on iskustvaali se nalazi u rukama kuhinjskog (ne)virtuoza
![]()
Iz tog razloga nikad još nisam upalila pirolizu na pečnici jer se bojim da će mi eksplodirati![]()
I još velite da mi mora fučkati...koliko dugo ga moram slušati?
ostavi se čorava posla. 

pretis je prastari prozivođač lonaca

A što vi velite na to da mi organiziramo neku express kuhinjsku radionicu![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.