Sada je: 04 kol 2026, 00:18.

Bellina je napisao/la:Nemojte tako, ja sam stavila na početku tri ili četiri recepta

beammama je napisao/la:Bellina je napisao/la:Nemojte tako, ja sam stavila na početku tri ili četiri recepta
Evo je, kak nam upropasti nabrzaka nagradnu igru.

beammama je napisao/la:http://www.coolinarika.com/recept/722017/
).
), grahorice, juhe, variva.
?Duga, zašto te muči vinski ocat? on se stavlja samo zato da meso omekša i kasnije se kuhanjem skroz izgubi.![]()
iz Splita donosila i bila je zaista fantastična.titirlica je napisao/la:Nana1971 je napisao/la:jos si mlada i neuka, nemas ni godinu staza na forumu pa ce ti mozda oprostiti
![]()
![]()
ooooo pa davno sam ja skužila koji je ovdje sistem , al nedam se ja smesti

) nisam nikad kuhala u njemu, ja volim kad mi kiseli kupus zasmrducka cijelu kuću

komada dva i moram priznati da sad prvi put čujem da postoje lonci i lonci. meni je express lonac - express lonac.
pištala hrana na sve strane
To se recimo kod Lagostine ne događa.Bellina je napisao/la:U ovom mom loncu, kako god da mu je ime, pašticadu kuham sat vremena, to je junetina i meni je to sasvim dovoljno, pogotovo što se kuha u komadu i poslije ga narežeš na šniclice i još malo kuhaš u umaku koji dobiješ miksanjem svog tog povrća i začina.
Ja kad to spremam, meso našpikam, stavim u jedan lonac, nalijem octa onako od oka, procijenim otprilike ovisno o komadu mesa i ostatak dolijem vode. Do sada mi je uvijek dobro uspijevalo. Nakon što je odstajalo preko noći tako, sutradan taj komad mesa u ekspresu propržim sa svih strana na malo ulja i onda doajem dalje sve što ide.
, napiši mi sve po redu kako radiš pašticadu u tvom loncu da imam sve na jednom mjestu (a trebat će i Tinici
).
ovaj japrak mi dooobro zvuči , nikad nisam to pravila ...može li konačno neki recept ovdje 
sve si mislim da ovo nije tema za menejoš da smisle gusani express lonac
Dakle, odeš u mesnicu i kupiš...
Pašticada se jede sa njokima jel tak

.
I ona je imala expres lonac ili "pretis" kako smo ga tada zvali jer se proizvodio u "Pretis"-u u Vogošći. Osim toga njoj je bila vrlo važna i jedna tava koju smo isto zvali pretis-tava iako ona nije uopće radila pod tlakom kao lonac. I tava i lonac su se izrađivali od aluminija, odnosno neke Al-legure

Kakvi su to štapići pancete? Misliš češanj češnjaka prepoloviš po dužini pa ga omotaš sa špekom ili?

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.