Sada je: 27 kol 2026, 22:05.

Krvarenje iz usta u snu

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Krvarenje iz usta u snu

PostPostao/la kika1985 » 01 pro 2011, 20:02

Ej drage moje ja sam ovdje nova pa se nadam da će me netko čuti i bar malo mi olakšati.
Evo u čemu je stvar. Moja bebačica ima 16 mjeseci i već dugo se borimo sa zubićima, ne spavamo ne jedemo itd.
Ali jutros sam nakon poluprosavane noći na njenoj i mojoj plahti našla dosta velike fleke krvi, točno tamo gdje joj je bila glava.
I razlika je bila u tome što inače kad se probudi lijepo me zove mama mama a noćas je jako plakala.
Ugl, bila sam kod pedijatrice, cijelu ju je pregledala, nigdje ranice ni ničega i ni ona ne zna što bi to moglo biti (otišla sam od nje ljuta i razočarana jer tko će mi pomoći ako neće ona...). Rekla da to vjerojatno nije ništa a ako se bude ponavljalo neka dođem opet.
Da li netko ima slično iskustvo? Da li je moguće da je to od zubića jer sad izlaze četvorke i petice pa da možda krvari zubno meso?
Ili se ugrizla za jezik u snu?
Please help... Hvala!
kika1985
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Krvarenje iz usta u snu

PostPostao/la ivancica » 01 pro 2011, 20:22

nama su prije dva tjedna konačno izbile četvorke, noć je bila grozna, svako 4 sata panadol baby zbog bolova
kad su konačno izbili zubi, u ustima je bilo krvi :dada (kao kaad se npr. ugrize ili pukne usnica)

i jedan :hug , da što prije i bezbolnije sve izađe i da poslije ima što manje problema s istima ;)
slika slika
ivancica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la titirlica » 01 pro 2011, 20:57

a da joj nije iz nosa curila krv ? malo mi je čudno da od zubića budu velike fleke krvi :dunno
titirlica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la kika1985 » 01 pro 2011, 21:59

Ma nije iz nosa, dr je sve pregledala a ja sam ujutro vidjela kraj usta trg zgrušane krvi.
Normalno jede, vesela je, stvarno skroz zdravo dijete.
Sad sam je stavila spavati, strah me ove noći. I jutra. I slijedećih tko zna koliko još noći...
kika1985
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la swenova mama » 02 pro 2011, 00:30

ne znam kako bi uspjela vidjeti naknadno da nije iz nosa, mojem starijem je vjecno iz nosa curilo kad je bio mali, nakon sat, dva nista se vise ne vidi.
moze biti da je od zubica.

otišla sam od nje ljuta i razočarana jer tko će mi pomoći ako neće ona

znam da si bila ljuta, ali nisu lijecnici sveznadari, nema staklenu kuglu da moze znati sto je bilo par sati ranije :hug
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la kika1985 » 02 pro 2011, 22:47

Danas izašla petica sa još malo krvi, to je to.
Ali svejedno mi je čudno jer još nikad nisam čula da od zuba može krvariti...
Ma nisam ja zaključila da nije iz nosa nego je dr sama rekla. Uglavnom, valjda je sve ok! :D
kika1985
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la plavooka12 » 09 pro 2011, 13:48

kika, sve isto je bilo i mojoj maloj kad su izbijale petice, vriska i krv iz usta usred noći, noge su mi se bile odrezale dok nisam skužila da je to stvarno od zubića! Držite se i daj joj lupocet ili nekaj protiv bolova! Uh, mišek mali, samo nek što brže prođe!
plavooka12
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kika1985 » 15 pro 2011, 22:21

Hvala, sad je sve ok (ZAsad) :yess spava mi lijepo cijelu noć a ja sam je prestala osvjetljavat s mobitelom svakih pola sata ako slučajno opet krvari... ;)
Sad znam šta je ali stvarno je bilo prestrašno!!
kika1985
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.