Ej drage moje ja sam ovdje nova pa se nadam da će me netko čuti i bar malo mi olakšati.
Evo u čemu je stvar. Moja bebačica ima 16 mjeseci i već dugo se borimo sa zubićima, ne spavamo ne jedemo itd.
Ali jutros sam nakon poluprosavane noći na njenoj i mojoj plahti našla dosta velike fleke krvi, točno tamo gdje joj je bila glava.
I razlika je bila u tome što inače kad se probudi lijepo me zove mama mama a noćas je jako plakala.
Ugl, bila sam kod pedijatrice, cijelu ju je pregledala, nigdje ranice ni ničega i ni ona ne zna što bi to moglo biti (otišla sam od nje ljuta i razočarana jer tko će mi pomoći ako neće ona...). Rekla da to vjerojatno nije ništa a ako se bude ponavljalo neka dođem opet.
Da li netko ima slično iskustvo? Da li je moguće da je to od zubića jer sad izlaze četvorke i petice pa da možda krvari zubno meso?
Ili se ugrizla za jezik u snu?
Please help... Hvala!

(kao kaad se npr. ugrize ili pukne usnica)
, da što prije i bezbolnije sve izađe i da poslije ima što manje problema s istima 

spava mi lijepo cijelu noć a ja sam je prestala osvjetljavat s mobitelom svakih pola sata ako slučajno opet krvari...