Sada je: 27 kol 2026, 21:10.

Kupila bih cjepivo u ljekarni,ali ne znam dali i nase ljekarne dobivaju cjepivo iste klase.
Znam da je to jedino sto mi preostaje...Jedino se planiram dobro informirati prije cjepljenja sa godinu dana,jer znam da vecina djece ima nuspojave,neke vise,neki manje..Ali znaju biti ozbiljne...Imam 6 mjeseci,pa cemo vidjeti...
medena24x je napisao/la:,jer znam da vecina djece ima nuspojave,neke vise,neki manje..Ali znaju biti ozbiljne

Uglavnom,mene vise brine klasa cjepiva.Zato sam se i pocela bojati i sve provjeravati.Jer mi nije normalno da u nekim krajevima dolazi cjepivo prve klase,a negdje trece....

medena24x je napisao/la:Ako si citala,nigdje nisam napisala da necu cjepiti dijete i da cu ne daj Boze ugroziti "cijelu" populaciju,nego cu se samo malo bolje informirati...Zato sam i postavila temu,da malo olaksam dusu,a ne da netko tako zdusno zagovara cjepljenje,znam i sama citati clanke na netu,hvala...
Mnoge stvari nisu sluzbeno objavljene,ali znamo da u stvari ne funkcioniraju jednako npr. u Zg i u nekim manje razvijenim krajevima Hr.
Ugl.,kao sto rekoh,nisam imalu namjeru otvoriti raspravu o cijepljenju ili necijepljenju,znam i sama rizike,ne zivim u dzungli..Samo razgovarati sa mamama koje imaju iste strahove...

Provjerit cu sa pedijatricom dali ona smije sa tim cijepiti.
Prilicno sam sigurna da dobivamo cjepivo trece klase,zivim u malom gradicu u Slavoniji..
Znam da vjerojatno ima bezbroj postova na ovu temu,ali nemam vremena sve citati pa vas molim da mi pomognete...
radim u osječkom zzjz i 100 % sam sigurna da cijepimo djecu istim cijepivom...kojom se cijepe zagrebačka djeca!swenova mama je napisao/la:sva djeca u RH cijepe se po planu i programu istim cjepivom.
glupost!!!medena24x je napisao/la:Navodno je to krenulo od medicinskog osoblja tako da nije bas zanemariva glasina.

ni to nije istina, sva djeca se sad cjepe Priorixom na teret HZZO-a.drugo su djeca kod polaska u školu, njih još uvijek cijepe s MoPaRu

iskreno, osjecam se ljuto, razocarano, povrijedjeno, prevareno...jer se stalno nesto mijenja, recimo ovo s cjepivima. znaci li to da su nasu djecu, djeca koja su malo starija, cijepili sa smecem, mozemo li ocekivati neke nus pojave?
sad to ne valja, a prije je valjalo?
ili kozice...cula sam negdje da hipermangan i tekuci puder ne valjaju?
a prije su valjali?
Po meni bi bilo čudnije da je drugačije, da se u dvadeset ili trideset godina ništa ne promijeni, nego obrnuto. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.