http://www.coolinarika.com/recept/ruske-kape-iliti-subarice/
Sada je: 29 tra 2026, 14:26.

i školjkice za macaronse. punit ću ih dan prije badnjaka.

Tinica je napisao/la:Giammi koliko dugo moram miksati ove zvjezdice? I koliko komada ispadne od ove smjese? To pitam da vidim jel mi pametnije da u startu poduplam dozu
od ove smjese ti ispadne oko 70 kom zvjezdica (možda desetak više, ovisi o kalupu)
i za menevuku me ove čokoladne zvjezdice, taman recept za djecu

adeas je napisao/la:Mogu li ruske kape stajati do Božića ako ih danas napravim.Htjela bih malo po malo raditi da mi se ne nagomila,a neznam koji kolači mogu tako stajati do Božića.
dakle, nešto što će učiniti biskvit turbo sočnim i čokoladnim... razmišljam se da čak odstranjujem gornju koru muffina kad se zapeku pa onda lijevam taj čokoladni preljev da se bolje upije...

jučer sam poduplala smjesu sve sam radila po receptu gnječila sam ih valjda pola sata...

ne znam kako mi je ovo promaknulo, super, super... to je to što tražim! idem sad navaliti na pečenje...

mogla si ga lijepo frknuti u prozirnu vrečicu i u frižider pa pitati kaj dalje a ja bi ti rekla da nastaviš mjesiti po manjim dijelovima.

Ma i ja sam planirala to sve napraviti jučer pa danas samo ukrašavanje i pečenje božičnih... danas idem ispočetka 
još da nađem vremena za napraviti ih 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.