mrava je napisao/la:Masha, viewtopic.php?f=64&t=14521&p=429417&hilit=trokuti%C4%87i+s+lje%C5%A1njacima#p429417
hvala ti, Mrava!
mislim da je to to.Sada je: 24 lip 2026, 10:15.
mrava je napisao/la:Masha, viewtopic.php?f=64&t=14521&p=429417&hilit=trokuti%C4%87i+s+lje%C5%A1njacima#p429417
mislim da je to to.

MalaSirena je napisao/la:Mazilice, što se tiče kuglica od oraha punjenih nugatom - jel ti za tu smjesu iskoristiš čitav nugat, odn. čitavih 200 g + dodaci??
Ispao mi je mali valjčić tijesta pa se bojim da ne napravim previše tog punjenja (nažalost, sad neću raditi homemade nugat, nego ću koristiti Nutelu).

Tinica je napisao/la:MS - ajoj baš mi te žao vidim sa koliko entuzijazma si krenula u to...držim fige da ga nađeš
![]()
Ove komplicirane sam ipak prepustila mami...orehnjača i makovnjača su njezina specijalnost... ja jedino uvijek zahtjevam puno fileeeeeeeee, ne volim kad je orehnjača onak tanka pa je oraha samo u crticama...a sve ostalo to tijesto...
Ovo mi se čini zbilja jednostavno a navečer ionako idem na koncert Merlina pa moram biti ekspeditivna
Znači to sve sipam u rajnglu hladnu vodu? i kuham dok ne počne krčkati jel tak? Jel se maslac mora topiti u mikrovalki prije ili ne?
Koja polovica ide dolje? crna pa svjetla pa glazura ili
koja je glazura najbolja za bajaderu?

ja neću ništa smanjivati... čak me strah da i ovo neće biti dosta...
Ak podebljam orahe ne može se ništa desiti
a pakiranja su mi ionako po 200 grama pa da mi ne stoji...

Tinica je napisao/la:A ja sam kupila 480 grama Petit Beurre keksa i sad se nadam da mi baš ove dvije deke neće faliti..![]()
Mala sirena i ja sam radila boriće i snjegoviće, i srčeka ma svašta, i djedicu i saonice i kučicu

nadicab je napisao/la:meni je rafaelo puno bolji s pudingom, nema tako težak miris i okus kao s mlijekom u prahu
da se ne quotam....

predobra, prejednostavna, prefina
Kako je to fino... a kako lagano za napravitin

Počele smo te tražiti kulinarske savjete.
Pa kud ovaj svijet ide

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.