pišete li ih random u neku bilježnicu? imate s jedne strane slatke, kad se okrene notes s druge strane - slane?
imate notes kojem se mogu preslagivati stranice? samo hrpu papirica ili... ili to držite na kompu? fora je imati i blog i tipkati na kompu i ubaciti i sliku. ali ja bih radje neki hard copy isto da imam.
jedna od "novogodišnjih" pomisli je da bih morala dovesti u red i češće zapisivati svoja kulinarska ushićenja. privlaci me za kupiti onaj notes od Moleskina koji je kak ti za recepte - ima tabove kao adresar (za skupine jela)
ali smatram da je jedino valjano dugorocno rjesenje ono gdje se mogu listovi preslagivati (Y/N?)- ako zelim da tu bude nekog reda, a ne da listam i listam (kao imat cu jednog dana puuuno recepata
)sad uglavnom znam gdje su mi neki recepti na netu, pa onda trazim i nađem i nešto modificiram i opet to ne zapišem... ovdje cesto isto svracam na sortirane recepte. ovo je jos uzelo vise maha odkako imam i net na mobu - od tad nisam nista zapisala.
kako u vas?
ajd pohvalite se razinom organizacije

sad kad smo preslagivali ormare natrpala sam jednu ogromnu kutiju kuharicama, isprintanim recepatima, izrezanim recepatima iz raznih časopisa, a imam i bilježnicu sa kolačima u koje sma nekad ja pisala, pa sam malo ljepila recepte, pa sam malo djecu zaposlila da zapisju dok ja radim ...
a i to mi služi samo za ideju jer nisam u stanju napraviti baš ništa po receptu jer ili mi nešto fali ili mi se ne sviđa baš tako ili sam ja zamislila nešto drugo ... uglavnom improviziram. 
Srećom, malo kuvam, pa papir traje i traje... ponosna sam na očuvanje okoliša. 

Tako da kad hocu da pravim nesto od prije milion godina znam otprilike kaik j isplao, ili kad nekome posudim svesku, a to radim jako, jako rijetkok, ta sve ska mi je kao bukvar, bez nje nigdje ne idem.
. Ti nisu nimalo organizirani, za razliku od ovih papirnatih