Sada je: 27 kol 2026, 01:18.

)krusku,,jabuku,sljivu,cini mi se da nema rize,al mozda nisam dobro gledala.Kad nema svjezeg voca sad,a ovo po trgovina je tko zna odakle.Mislila sam da je manja steta kupiti nego da je spricano koje cim,nisam vise pametna...Da je barem proljece,ljeto,mi imamo jako puno svojeg voca i povrca,nikad nista ne bih kupila.Idem joj sad skuhati zgance,mozda upali,ako bude htjela jest uopce.I nama ne ide nikako dohrana,od povrca hoce samo krumpir,a vocne guta...

jel ima u blizini tema o svekrvama, bas bi mi dooobro dosla 

I na ovim drugim vocnim kasicama si u pravu,na svakoj ima rizine sluzi,rizinog griza itd. Jedino sto sam mislila da su to neznatne kolicine,al ipak nisu.Sad sam pazila da uzmem jabuku od Alnature i jos neke u kojima nema uopce rize i mogu ti reci da joj se polako popravlja probava.
Na žalost moja se opire povrtnim obrocima sa ili bez mesa poprilično, do te mjere da sad mješam i pola-poal s voćem, kako bi pojela nešto mesa odn. povrtnoga. Sad sam našla na netu par recepata za drugačije spremanje povrća (u pećnici), pa ću i to probati jer kuhano ne prolazi, fingerfood 0 bodova za povrće, jedino tako pečene krumpire recimo hoće (s vrlo malo maslinovog ulja ih pečem u pećnici ili ActiFry fritezi), dok kuhani krumpir (slatki ili obični) 0 bodova isto. 

A povrce sam joj mislila davati sa prosom ili lanenim sjemenkama. Dalvali smo joj sad par dana voce sa lanom,jako joj se svidja okus i napunila je pelenu i jucer i danas.
U pravu si ti za povrce i vodu,moja isto prije ludila za cajem i vodom,promjenit ce se i to,samo ne mogu docekati...Jedino nisam probala sa Janom junior,odmah sutra ju kupujem pa javim kako je proslo!

Ako ostane tako skidamo se sa sirupa.Bez obzira sto nije opasan,vise bih voljela da ne mora nista koristiti...
Nadam se da ce ju to proci cim prije,jer ju cijeli dan samo hranim i dajem vodu.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.