Sada je: 26 kol 2026, 14:33.

musaikarlo je napisao/la:evo, treci proljev danas...

Hormoni i tu igraju ulogu... 

da brže prođe

Carlito je napisao/la:Meni nije jasno zasto djete jednostavno ne odvedes pedijatru na pregled? Toliko panicaris, a ne vodis ga doktoru.

musaikarlo je napisao/la:Kravlje mlijeko ne pije, niti ja takoder... Doktoricu smo zvali, i to prvi dan. Nakon treceg dana proljeva i mm je isao kod nje, oba puta nam je rekla ako dijete nema temp.koja ne pada, te ako bude krvi u stolici, tek tada da ga vodimo, jer antibiotika nema, nego davati prolife, dojiti, i ne masnu hranu, to nam je rekla.
Carlito, ne panicarim, jednostavno mi nije ugodno i zao mi je djeteta. Mislim da nije potreban takav ton...ovdje su mi se javile krasne mame, koje su isto to posavjetovale, ali na ljepsi nacin.
Ako ti je zao djeteta odvedi ga doktoru neka ga pregleda, napravite nalaze pa ces znati sta je. Ne razumijem zasto je toliko tesko otici kod pedijatra?

da mi raja s posla cuju... uf uf uf

Tomijev i Larin tata je napisao/la:Carlito, boga ti, zasto ovako? Panicari zena kao i skoro svako ko voli svoje dijete. Zvala doktora, veli nek ne dolazi, sve poznato... I dalje joj trebamo. Pa 'ajmo onda! Jesi ikada panicarila zbog gluposti?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.