naravno, ne mogu vjerovat sve to što čitam.

Sada je: 18 tra 2026, 15:58.
Moderator/ica: nadicab

na listi sam za otkaz

danijela81 je napisao/la:zvuči mi totalno nelogično, jer njegovo oštećenje zdravlja je teže i trajno, samo što valjda nije "dovoljno teško" za invalidninu, tak nekak sam ja njih shvatila na vještačenju.
da radim, imala bih pravo na SRV ili dopust, tj. imala bih ovo pod c), a s tim i dječji.
i zvuči mi skroz nelogično da zato što ne radim, i zato što ne mogu koristiti ta prava, da onda nemam ni dječji. kao da mi dijete ima manja oštećenja zato što ne radim![]()
vidjet ćemo...

ne kužim, zbilja ne kužim, zar ne bi bilo jednostavnije da postoji jedna jedinstvena komisija, pa onda na temelju tog papira nadležne institucije odlučuju o pravima - dječji, SRV i sl.
manje petljancije za nas, manje papirologije za njih, manje članova komisije za njih, samim time jeftinije za njih, bolje za nas.
nadicab je napisao/la:FUNKCIONIRANJE djeteta, a ne gledati samo njegovu dijagnozu. U skladu s potrebnom pomoći u funkcioniranju djeteta, odredit će se i odgovarajuća potpora.

mamashnita od noje je napisao/la:mozete li mi odgovoriti KAKO, KAKO je moguce da se srusi pravo na invalidninu nekome kao sto je dijete annamame??? temeljem cega??? sto je sluzbeni razlog, crno na bijelo?
ne mogu vjerovati
I da još jedan biser iste nastavnice ..." pa može vam on ići u tu školu za pomoćno zanimanje tramvajem !" ..dovraga kako će tramvajem ići u školu , kad nikad nije izašao sam bez pratnje i kreće se uz pomoć invalidskih kolica

Fantasy je napisao/la:Ni ja ne vjerujem da je to moguće??? Pa tko je onda invalid, ako osoba u kolicima nije?
A u kojem ste centru to odbijeni?

AKo ste friški, možda tek od idućeg mjeseca dođe, ali ćeš svakak dobiti i zaostatke od datuma predaje zahtjeva.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.