kod mene nista novog...moja beba
aktivna neprestano
po noci smo ok, ne budim se sad previse, ali po danu ju non stop osjetim...

Sada je: 02 kol 2026, 05:36.
Moderator/ica: Diami
aktivna neprestano

rusulica je napisao/la:a tek jajel sad već mogu reć da brojim sitno

iako cu morati sjediti tamo cijelo jutro radi mjerenja secera ali nema veze. Veseli me sto cu vidjeti nase malo sunce
Malome sam kupila cijeli set za izlazak iz bolnice (dekicu, carapice, kapicu, body kratkih i dugoh rukava-ovisi o vremenu...) . To je sve u jednoj kutijici tako da cu to tutnuti u torbu, al neznam sto ostalo ponijeti, pogotov za sebe.

I mene je pinku struh guzda al jučer me moja petogodišnjakinja nasmijala izjavom:"mama ne boj se, to ti je ko da se ideš malo pokakat
"
Veseli me raj rooming in nemate pojma kako. Te šetnje po hodnicima noću i dizanje sa masu šavova na plač svake bebe da vidim jeli moja me umelo. Blažen onaj ko je uveo rooming in

Čitala sam da je to normalno, kao zabrinutost i briga oko novog člana pa se manifestira kroz snove.
, rekla sam dragome da ću se od 1.7 proiselit u stan u St jer ipak mi je bliže s Ravnih njiva do Firula nego iz Makarske, al kažu ne ide to tako brzo kako ja mislim.
). Sve za naše bebače.

pa nisam sigurna jel me još uvijek veseli taj odlazak na more ko na početku planiranja... BTW ti i ja smo tu negdje po terminu

PeekABoo je napisao/la: Međutim, iako sam na početku trudnoće bila time jako oduševljena, sad sam svjesna da ću na plaži izgledat ko nasukani kit (u 8. mjesecu trudnoće)

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. nana44 je napisao/la: ja idem rodit u St, i nadam se da me neće uhvatit gužva u Omišu dok budem dolazila iz Makarske, od toga me hvata paranoja,, !

ionako idemo u svoju kuću nije daleko od zagreba a i rijeka je ful blizu za nedaj bože. ona nije niš komentirala tak oda ću još vidjeti.

i u ovoj trudnoći sam prekrdašila sam kilama i već vidim da ću kraj dočekati sa preko 20 i savršenim trudničkim celulitom. ali šta sad, planiram se kupati jer nema šanse da preživim, a badiće sam vidjela u h&m-u na normalnom odjelu, ne trudničkom

samo neka tako i ostane,nebi baš voljela još do kraja tamo ležat,a da su mi djeca doma bez mene.

nana44 je napisao/la::mah
Rusulice ja idem rodit u St, i nadam se da me neće uhvatit gužva u Omišu dok budem dolazila iz Makarske, od toga me hvata paranoja,, rekla sam dragome da ću se od 1.7 proiselit u stan u St jer ipak mi je bliže s Ravnih njiva do Firula nego iz Makarske, al kažu ne ide to tako brzo kako ja mislim.
u plusu skoro 8 kila i posto se moja gin vodi da kod nje ni jedna ne smje dobiti vise od 12 kila, naravno da mi je rekla da moram izbaciti ugljikohidrate i slatkise. Da se prezderavam nebi mi zao bilo.
Svaku kaloriju brojim i svaki gram, a griznje savjesti imam cim nesto stavim u usta jer sam vec od prije skolna nakupljanju kila . 

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.