Sada je: 17 tra 2026, 07:22.
Moderator/ica: Hajdi

Usred noci kad se probudi za cicanje,pojede i ja je samo lagano prenesem u kolica i zna se razbudit. Onda je opet vozim lagano naprijed-nazad i onda zaspe,nemam pojma kako bi da nema kolica
Mislim da bi poludila,plakala bi do besvjesti...zato me i muci kak cu ja to izvest! Ima tak lijep krevetic i stoji bezveze neiskoristen 

).

Nya je napisao/la:Da,AS nije prirodan ali moja je u jajetu,ko u kreveticu na kotace

Frendica me jos prije uvjerila da se za to veli jaje i tak je ostalo 

danijela81 je napisao/la:moj V. je jako dugo spavao u kolicima, jer je jedino tamo spavao mirno. u krevetiću bi urlao cijelu noć.
kad bi se u kolicima probudio, dovoljno je bilo samo ga zaljuljati, čak sam to mogla i u polusnu, i naspavali bi se oboje. bio je već poprilično velik kad sam ga prebacila (jer nije više stao unutra).
mislim da kod vas nije toliko problem u kolicima (ionako neće moći vječno spavati u njima, morat će se naviknuti na krevetić) koliko je veliki problem to što ona cijelu noć provede u jajetu. dijete bi trebalo spavati na ravnome. čak se kod putovanja duljih od 3 sata preporuča stanka, baš zbog toga jer beba ne bi smjela biti toliko dugo u tom položaju.
mi smo imali kolica s 0. položajem, tj. položajem koji je skroz ravan, kao u krevetu ili košari. kakva kolica imate? na vašem mjestu, pod hitno bi ju vadila van iz tog jajeta
(kosara je i ravno pajki pa nema frke jedino kaj mi kolica zauzimaju previse prostora u sobi). I kako se je bebac naviknuo na prebacivanje u krevetic?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.