Sada je: 02 kol 2026, 11:11.
Moderator/ica: Diami

, izgledaju mi kao da ih je netko kandžama dobro ogreba, al šta ću, srića pa se ne kupam u toplesu

, ti si dan ranije po terminu od mene
i čestitam na curici.
danna je napisao/la:silki, gdje da nabavim tu nosiljku i koja joj je cijena i do koliko kg se može bebu nositi u njoj?

thinkPINK je napisao/la:Dobro nam dosle crna ofca i Martunjak, cestitke!
Totalno je depresivno ovo vrijeme, al opet se nadam da ako ce nam radi toga ljeto duze trajati sto znaci duze setnje sa nasim smotuljcima
Ovaj moj mali je totalno rasplesan od jucer-Cijelu vecer je skakako unutra, a bome ni jutros nije u zaostatku. Cak smo imali i dvije serije stucanja u sat vremena

to mi uopce nije trebalo al uz ovo vrijeme kod mene nemas ni sta pametnije za raditi 

, ali dobro, bitno da je moja bebica ok. Inače nosim malo veću bebicu, već ima 1400 g i 40 cm. uffff... trebat će to rodit 

. to se još samo prakticira na brdovitom balkanu. kao i d kapi 

Maja D je napisao/la:j sa enom sam imala neku chicco totalno neprakticnu koja se kopcala na ledjima, mucila sam se par puta i odustala od koristenja, pa pratim vase preporuke.

Nana30 je napisao/la:Drugo: stvarno ne znam koju bi kozmetiku koristila za bebeka htjela bih što prirodnije, nema mi druge nego uzet olovku u ruke i zapisivati vaše savjete iskusnih mama

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.