mi cemo pokupit rezultate ovaj tjedan

Sada je: 17 tra 2026, 07:20.
Moderator/ica: Hajdi

RasteBuša je napisao/la:Tužna sam neopisivo.Naravno,po glavi mi samo idU pitanjA:zašto,zašto,kako,kada??
Pola sam trudnoće preležala doma,jela zdravo,pila folnu,vitamine,kuhala...pazila se....i eto...Uhhh,znam da mi to sad neće pomoći,ali eto.Idem zvat Sabol

IINA je napisao/la:Buša![]()
Ovako kako ti Miki piše.
Uz to, nalaz ne mora značiti ništa.
Držim fige.
edit: da dodam. Ne treba vam infektolog, CMV je virus, no koliko
znam ne liječi se osim simptomatski.
Mislim da vama treba neuropedijatar koji će dijete pregledati i uočiti
eventualna neurološka odsupanja koja bi mogao prouzročiti taj virus.
Ostalo može i vaša pedijatrica.

nisam s njom općenito baš zadovoljna.Slatka i simpa,al ne ulijeva povjerenja,zbunjena je i još više zbunjuje mene....Ona mm-a s ovim nalazima poslala doma i rekla da se smirimo.Nalaz ne razumije,al ne pošalje nas nekom tko se razumije???
Mene to ljuti,jer moram biti sama sebi doktor i uvijek korak ispred nje.Tako da sutra opet moramo k njoj po uputnicu.

.Ja ostala zbunjena,kako je ovaj u Klaićevoj dr.napisao,pedica napisala uputnicu i tako su nam napravili.Sad ispada da zbog nečijeg propusta moramo dijete opet mučit s vađenjem krvi
, pa čekat očito i više od 3 tjedna jer nema reagensa.

,pa se iskreno nadam da neće bit potrebe.
Ne znam kome vjerovat.
.Tužna sam i ljuta.Zahvalna jer smo ipak dobro prošli kad vidim kako je moglo bit.

.Prave virtualne prijateljice.
rekla kako nisam ja ništa krivo shvatila nego oni svi skupa nemaju pojma u ovoj bolnici gdje se ,kako i kada šta radi (jučer su nas s bebom 4 puta šetali iz jedne zgrade u drugu jer nisu znali gdje je doktor,gdje karton, tko je dežuran
) i da mi je dijete zaraženo i ne idem doma dok mi netko ne izvadi krv.Jučer sam nakon zarazne po najvećem pljusku bez kišobrana trčala po uputnice,doktorica mi na godišnjem,pa sam čekala drugu...sve ne bi li što prije napravila pretrage i shvatila smijem li i dalje dojiti...Na kraju mi je ta teta sa šaltera izvadila krv
jer je rekla da me se sjeća od jučer,urin mi nisu uzeli jer kaže to se odraslima ne gleda (infektolog rekao da se gleda),a mlijeko mi nije htjela uzet jer mi doc.nije za to napisala uputnicu.A tražila sam je...i naravno mislila da mi je dala.Molila sam da uzme i mlijeko ,da ću donijet uputnicu u ponedjeljak,no nije htjela.tj. ne smije....Ja sam bila toliko nesretna da sam se rasplakala,pa sam malo tamo i odsjedila da se smirim i ne izađem među ljude takva.
Skupilo mi se, samo trčimo po doktorima,bolnicama,vježbama....a sve kao da se urotilo protiv nas.Ahh,vikend...Napokon,jadno dijete ne uspije spavati po danu,hranim je u autu i kojekakvim wc-ima,pa kad popodne dođemo doma ona odspava 2,3 sata i čak je mogu na bok stavit koliko je umorna (to do neki dan nikako nije dala,čula ju je cijela zgrada).
Hvala. Pa ako nisu sprckali TORCH onda bi taj PCR trebao biti negativan

Čekali smo 3,5 h al eto...imali smo dobru ekipu pa smo lijepo razgovarali na zraku čekajući.I danas je sve to išlo jako brzo,nisam puno toga stigla pitat,al mislim da je i ovako ok.Bitno da smo dobili nalaze,ima povišene malo jetrene probe i još nešto što ne znam ponovit,kao blagi hepatitis al kaže dr.mr.sc......da je to sve ok.Blago i samo će se izregulirat.Bitno da ne bljucka previše i dobiva na težini.
i kaže dato nije nikakav bed u slij.trudnoći
to mi je malo čudno ...Al dobro,ipak je on docent.Lakše mi je ,završilo smo 1. poglavlje cmv-a.Sad se moram skulirat za ponedjeljak,Klaićevu i ,,ono nešto na mozgu,,.Držte fige da je to NIŠTA!!!!

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.