Sva iskustva dobrodošla

Sada je: 09 kol 2026, 15:08.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

stajete na otoku V......
Adorabla je napisao/la:Kada dodjes u Skradin imas za vidjeti Skradin.

)
pa Skradinski buk s brodom i onda do Visovca i Roskog slapa. Kod roskog slapa pitaj da te posalju na tu stazu. Ta staza je znaci isto cca sat vremena hoda s djecurlijom dakle sve skupa racunaj cca 4 sata.dunja je napisao/la:hvala za detaljan opis jer se mi na ovo spremamo ovog ljeta (uz split)

Prosto mi zao da nisam sad negdje dolje da izvozam Iris
i sve po sistemu Evo sad smo upravo na ovom lijepom otoku ne znam kako se zove ali se zove na V... i to je vazno jako i lijepo za pogledati. Ali najvaznije je da smo tu Mate, Simo i ja proveli nezaboravne trenutke opijanja.....
i onda dodjes na cestu i parking.

Adorabla je napisao/la:Dunja,
Naravno na slapove Krke si mislila zvatispecijalnog vodica. Ja bih te tako dobro izvodala da je to cudo
Prosto mi zao da nisam sad negdje dolje da izvozam Iris
i sve po sistemu Evo sad smo upravo na ovom lijepom otoku ne znam kako se zove ali se zove na V... i to je vazno jako i lijepo za pogledati. Ali najvaznije je da smo tu Mate, Simo i ja proveli nezaboravne trenutke opijanja.....
![]()
Ili recimo (naravno ovo sto sam Iris objasnjavala put do Roskog slapa uopce nisu Dubravice nego nekako drugacije) ali ja bih ti to isto lijepo objasnila. Ides u Sibenik i kad ga prodjes onda skrenes gore u brda prema Drnisu i vozis se prema nekadasnjem Bambijui onda dodjes na cestu i parking.
![]()
Os mi sad staviti novi podnik skleroticni voditelj putovanja
ali znas kako je tako bi htjela POMOCI ljudima ali ne ide i ne ide
1) Šibenik-Pakovo selo-Ključ-Širitovci-Roški slap;

Mi smo direktno autom dosli do najblize tocke tom otoku i onda malim camcima kojima se prevoze i svecenici dosli do tog otoka

jer sam preskrta iskesirati toliko loveNana1971 je napisao/la:besplatno je na uskrsnji ponedjeljak i veliku gospu, mi uvijek idemo u tim terminimajer sam preskrta iskesirati toliko love

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.