Sada je: 30 tra 2026, 03:02.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Ferrero se obvezao vratiti 4 dolara po staklenci svakom potrošaču iz SAD-a koji je kupio Nutellu od siječnja 2008. do 3. veljače 2012. godine. Potvrde o kupnji kupci mogu predočiti do 5. srpnja. Otprilike 2,5 milijuna dolara tako će biti vraćeno potrošačima, a ostatak ide 'borbenoj' mami iz Kalifornije.
Ferrero sad mora promijeniti reklamu i izgled ambalaže, te na prednjoj strani staklenke jasno istaknuti koliko kalorija, masti i šećera sadrži.

latica je napisao/la:Nana1971 je napisao/la:da, hrvatski sud će u sporu protiv velike kompanije presuditi... NIKAD
![]()
Iako, moram napomenuti da su mi te američke tužbe protiv proizvođača cigareta, hamburgera i nutelle totalno glupe - stvarno - koliko glup i neinformiran moras biti da bi stvarno danas mislio da je pušenje zdravo!? ili slatkiši i masnoće!? i onda te milijunske odstete!? totalna idiotarija.
to sam se i ja baš pitala - tko je zapravo uopće povjerovao da je to zdravo? ali očito netko jest i još je dobio tužbu! mislim drago mi je da jest, sad će promijenit i reklamu
![]()
malo off topic, ali sjećam se da sam negdje jednom pročitala da su u americi na zaštitnu kacigu morali napisat u uputama za korištenje da štiti samo kad je djetetu na glavi, a ne ako dijete vozi bicikl bez kacige, jer je netko tužio tvrtku ... to ipak stvarno samo u americi ima
onda ja stvarno precjenjujem ljudski razum

melita je napisao/la:Svaka čast tko je čuvao račune!Ferrero se obvezao vratiti 4 dolara po staklenci svakom potrošaču iz SAD-a koji je kupio Nutellu od siječnja 2008. do 3. veljače 2012. godine. Potvrde o kupnji kupci mogu predočiti do 5. srpnja. Otprilike 2,5 milijuna dolara tako će biti vraćeno potrošačima, a ostatak ide 'borbenoj' mami iz Kalifornije.

VIPmama je napisao/la:ja znam hrpetinu ljudi koji "vjeruju" i kažu: Pa rekli su na televiziji!!!
)

(sad mi treba neki smajli da se propucam) tj da dječjem organizmu zapravo treba soli - eto doživjela sam i to jučer

Nana1971 je napisao/la::ajme onda ja stvarno precjenjujem ljudski razum![]()
meni je nepojmljivo da netko (pa još odrasla osoba) vjeruje reklamama

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.