Sada je: 10 svi 2026, 08:32.
Moderator/ica: nevenera

. i sada kad kupujem kupujem nesto sto nemam, jer zelim isprobati
.
.

sad je često u njima po danu

, ili ako ima tko još bolju našu web prodaju sa raznim rodovima platnenih!

Pozdrav svima!
Morat ću nabaviti s drukerima.
Imam ih od moje malene curke, sada ih koristim za sinčića i ofucale su se puno više od ostalih. Neuredno su sašivene. Meni to smeta
Možda su se popravile unatrag tri godine???
bio je u pelenama do malo prije drugog rođendana, tad se odviknuo. bio je u OS pelenama i L AIOnoah je napisao/la:Neve, do kada je tvoj Tin bio u pelenama?
Ovan je napisao/la:Ja za sada imam rodinu pusu i njeznu pusu. Mislim se da li uopce uzimat koju plisanu, bambus ili pusa prirodi?
Pusa prirodi su identične nježnoj pusi samo je razlika u organskom i nebjeljenom pamuku, tako piše u opisu pelene na njihovoj stranici. Bambusove su još bolje upijajuće za noć od obične pamučne fitted, tako kažu ja nemam iskustvo, a iz flafija isto govore da su za noć idealne te babmbusove.
Ja ću zasigurno odabrati na probu još 2 poljubac prirodi i jednu bambusovu.
Mislim da sam vec pisala, ali njezna pusa mi je vec nekako mala.

to ti zavisi koliki će biti bebac i koliko dugo će nositi pelene, nama s curkom nije trebao XL, iako mi većinom imamo OS, ali i ove pelene koje imamo u veličinama, kupovala sam do L.Ovan je napisao/la:Sta mislite hoce li mi uopce trebat XL?
nama su ME s drukerima jedne od boljih.Inkić je napisao/la:Meni se recimo ME zaštitne uopće ne sviđaju. Mom mališi čičak toliko izdere (poveći )trbuščoć da je to strašnoMorat ću nabaviti s drukerima.

, a kaj se tiče sušenje sam svjesna da ću fitted duže sušiti...ma kad promislim i logično je da su proizvočađi to napravili tako da je moguće dobro oprati, odnosno da voda i prašak prodru do dubine pelene i da ju operu dobro i u dubljim slojevima...nadam se ...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.