Inače..ja sam saznala da ipak nisam trudna
al barem mogu sad rijesiti umnjak..premda me strah,moram priznati..a nakon toga punom parom 
Sada je: 27 srp 2026, 20:43.
Moderator/ica: Diami
al barem mogu sad rijesiti umnjak..premda me strah,moram priznati..a nakon toga punom parom 

za sve
ja se uzasavam zubara pa mi je muka i kad cujem da netko mora na tu stolicu (meni skoro ko elektrcna)
morati cu provjeriti da nisam krivo sto shvatila.

samo hrabro..

sad nek bude u kuci olujaaaaa a odgovor na tvoje pitanje je neznam jesi li upratila al ja radim u vrticu i sad nam je adaptacija zato sam to napisala
svimaaaaa ugodan dan

to me malo plasi.. napomenut cu to ginicu kad odem iduci mj..
ja sam tu, pratim vas redovito ali kako nemam šta pisati - čitaj nema radova tj ima ali u prazno
preskočim pisanje

taman stalo krvarenje i evo novo. Necu uskoro imati kapi krvi u sebi.....

jer je prosla trudnoca zavrsila kako nije trebala, bila je prazan posteljica bez bebe i sad iako je na pregledu bila beba i srceko se vidjelo, pocelo me muciti hoce li sve biti ok, i to do te mjere da se usred noci budim i do jutra onako u polusnu razmisljam i strahujem, iako sam krenula 100% s pozitivom, ipak me panika sustigla, nadam se da cu se smiriti poslije iduceg pregleda

sigurna sam da ce sve biti ok.. pokusaj raditi sad ono sto te veseli, nadji si neke knjige zanimljive ili neki drugi hobi i budi sretna... sreca je sve sto treba i tebi i tvojoj bebici da bi rasi i da bi bilo sve ok..

Izzy Lo je napisao/la:Mon kaj je s onima koji rade pre dugo.. na koliko dugo je ovaj ugovor?

jednom ce mo i mi otici sa radova na trudnice,samo polako. Izgleda da se mi trebamo malo vise strpiti odnosno potruditi.

penny je napisao/la:beba- na ovom kalendaricu si pogledaj, ljepo ti pise kad se moze vidjeti po krvi, a kada preko urina
http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-on ... -ovulacije
sretno![]()

Izzy Lo je napisao/la:joj pennysigurna sam da ce sve biti ok.. pokusaj raditi sad ono sto te veseli, nadji si neke knjige zanimljive ili neki drugi hobi i budi sretna... sreca je sve sto treba i tebi i tvojoj bebici da bi rasi i da bi bilo sve ok..
![]()
procitala sam da si dala ispite i da sad imas vremena to je super isporisti ga za stvari koje si htjela a nisi imala vremena.. i cestitam ti na faxu btw
al da je strah uvijek tu negdje u pozadini...to je!
i za prve dane trudnoce je normalno da padne imunitet pa su ceste prehlade 

mom nastavku bolovanja,zeznuli me,jer moja dr mi je rekla da mogu slobodno ostati do 1.10,a ova mi prekinula 14.09 tako da je ispalo da sam ovaj tjedan ostala doma na svoju ruku,ufff. Srecom na poslu mi pisali god nakon ovog objasnjenja. Uglavnom doslo mi da zadavim i dr i kontrolorku jucer. Sory curke na dugom postu,ali morala sam negdje izbaciti ovu ljutnju.

hmmmmmmIzzy Lo je napisao/la:jedino me cice bole za poludit vec 5 dana,

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.