Sada je: 27 srp 2026, 17:15.

Radovi u tijeku

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku

PostPostao/la lulamae » 12 ruj 2012, 18:09

Kandy,bas mi je drago da ces na zumbu :-) Kamo ces ? Ja se bavim zumbom,instruktorica sam vec dvije godine :-)

Inače..ja sam saznala da ipak nisam trudna :( al barem mogu sad rijesiti umnjak..premda me strah,moram priznati..a nakon toga punom parom :)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Zwerka » 13 ruj 2012, 08:50

Curke drage,trudilice i radilice,ja vas pozdravljam i selim se na drugi pdf.
Naravno da cu vas skicat povremeno i drzim palceve da uskoro sve imate crtice/ pluseve!!
Ljubim vas sve i bilo mi je ugodno druziti se s vama!! :kiss
Stariji brat - 14.12.2008
Mali covjek - 16.03.2013

...nećete znati sinovi moji koliko vas volim
tako dugo dok i sami ne postanete roditelji...
Zwerka
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lillivanili » 13 ruj 2012, 09:35

jutro mileeee
Kandy super za fizkulturu ,odlican nacin gubitka kg i dobijanja kondicije .
Zwerka javi nam se kadkad bez obzira ,sretno ti do krajaaa :kiss
Izzy draga nadam se da vam vrijeme sluzi jos a sad nesjecam se ovih dana dolazite doma jel da??
Lulamae jesi rijesila zub???

ja zurim na posaooo ludnica je ,plus strucna sluzba stalno navraca ,tako da nadam se da ce bebaci ubrzo ufatiti ritam ,al moram rec da su divni ,prihvatili su me i dogodi se zbilja da nitko neplaceeee :joy :joy
cmokicccccc
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la miumiu » 13 ruj 2012, 11:41

drage da vam se i ja javim.. ovih dana mi je bio uzas.. i ja i mm pokupili neki crijevnu virozu u subotu, pa smo se ovih dana najvise druzili sa wc-om.. hahah danas je bolje hBd.. a ja sam u iscekivanju biti ili ne biti.. trebam dobit za 2-3 dana i nadam se najboljem jer smo stvarno ovaj mjesec bili vrijedni.. svako drugi dan.. tako dr rekla da je najbolje.. imala sam prije par dana smedji iscjedak al samo dva dana pa sad neznam sta bi to moglo biti.. nadam se neki pozitivni znak.. eto ja vam svasta napisa.. kako ste mi vi? jeli vam pase ovo vrijeme.. mene ubi.. nista mi se neda.. :kiss :kiss :kiss za sve
miumiu
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la zadranka » 13 ruj 2012, 20:48

Cao drage moje
Prosli vikend sam bila u Zg na djevojackoj (nakon 3 g tulumarila posteno) a u pon dobila upalu grla,temperaturu,pijem antibiotike i tek mi je danas malo lakse,izgleda da mi je bolje kuci lezati,a ne po stare dane tulumariti :lol
Zwerka sretno ti draga :kiss
Tko je ono spominjao vadenje zuba :ajme ja se uzasavam zubara pa mi je muka i kad cujem da netko mora na tu stolicu (meni skoro ko elektrcna)
Ja se mislim zasto je meni gin savjetovao 6mj pauzu do sljedecih pokusaja,a cujem vecini 3mj :dunno morati cu provjeriti da nisam krivo sto shvatila.
25.9.2010 mamina princeza i ljubav najveća
22.08.2012-andjeli moji
29.1.2013moj princ
zadranka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la tamara1981 » 14 ruj 2012, 10:01

Zadranka,mislim da ti je rekao 6 mjeseci da se maternica uspije oporaviti od kiretaže....tri mjeseca je pauza kod spontanog pobačaja :dunno
Cure :mah
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 15 ruj 2012, 14:06

evo me doma... :)
proveli smo zadnjih 3 dana u sobi radi oluje :nata

kako ste mi vi?

lili kakva djecica su te prihvatila, nesto sam propustila?

miumiu nadam se da ste dobro i da neces dobit mengu...

kandy, zadranka :hug samo hrabro..
zwer ti slobodno navrati :) :joy
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 17 ruj 2012, 09:05

ej curke mojee di ste mi sta se radi ,evo ja sam popila kavu doruckovala jos malko pa na posao ,sad sam 4 dana dodatno radila al ok proslo je
Miumiu ????? jesi dobila mila ili neee :joy :joy
Izzy mila neka tebe doma na sigurnom :p sad nek bude u kuci olujaaaaa a odgovor na tvoje pitanje je neznam jesi li upratila al ja radim u vrticu i sad nam je adaptacija zato sam to napisala :)
Zadranka ocito 3g je predug period cekanja ,moras cesce odvalit hihihih,al ndam se das brzo ozdravit
:kiss svimaaaaa ugodan dan

i btw Adryyyyy gdje si nam nestala
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 17 ruj 2012, 09:49

lili aha nisam upratila.. prekrasan posao :)

ja sam ok.. mm je danas poceo raditi, a ja sam dome.. ljuta sam jer sam i ja htjela pocet raditi, ali mi je pun stan torbi neraspakiranih i ambalaza od aparata koje smo kupili, da ne govorim da mj dana nemam svijetla u kupaoni jer je tesko zarulju promjeniti.. eto tako da ja danas moram to dovesti u red jer nemogu vise ignorirati nered...

morala bi popodne do okulista po nove cvike.. pukle su mi..
mengu trebam dobiti u nedelju.. za sad zbilja nemam nikakve simptome ,no primjetila sam da zadnja tri mjeseca imam 37 temperaturu tj dana prije m?! :strah to me malo plasi.. napomenut cu to ginicu kad odem iduci mj..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la adry » 17 ruj 2012, 10:11

ehej cure :kiss ja sam tu, pratim vas redovito ali kako nemam šta pisati - čitaj nema radova tj ima ali u prazno :( preskočim pisanje

Ovih dana mi je ludnica, imam nekog posla....jako puno, krajem mjeseca putujem u Brisel na seminar pa se i to pripremama i tako.
Lenu sam jutros poslala kod mame jer neću nišpta stići napraviti s njom (radim od kuće) tako da ne znam kako ću preživjeti sljedećih 10 dana.
slika

slika
adry
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lilkillaink » 17 ruj 2012, 14:13

pozdrav radilice :)

ja se sve nešto premišljam ovih dana...imala sam neki razgovor za posao, danas su me pozvali da dođem na edukaciju naredna 2 dana, nakon toga ide daljnja selekcija..e sad...ako ne dobijem posao, ja bi bebu :mrgreen , taman su mi plodni dani za koji dan..moram nagovorim MM-a neka da "prilog", taman ću bit trudna u isto vrime ko i prošli put, možda i rodim u slično vrime :)
slika

slika
lilkillaink
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zadranka » 17 ruj 2012, 14:33

Lilki dobro nam dosla :mah
Ja dobila mengu :ajme taman stalo krvarenje i evo novo. Necu uskoro imati kapi krvi u sebi.....
Adry i kod mene su radvi u prazno,ali nadam se ne jos dugo ;)
zvala ja ginica u s vezi onih 6mj.i kaze da 3mj.najmanje,a 6 on preporucuje,a na meni je odluka :znoj
22.08.2012-andjeli moji
29.1.2013moj princ
zadranka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 17 ruj 2012, 16:51

Evo i mene curke moje drage, da vam napisem koju rijec.
Kao sta znate, pocela sam sa novim poslom, promjenilo mi se radno vrijeme pa se sada uhodavam. Dodem kuci krepana pa jos se moram posvetiti Domiju tako da idem spavati ko kokosi, oko 9 svaku vecer. :ajme

Rekla sam vam da sam se upisala na zumbu. I sto je najvaznije prezivjela sam prvi sat!! Drugi dan sam hodala ko da sam konja jahala dva dana, al nema veze, lijepi je osjecaj konacno raditi na sebi, a ne ostati samo na praznim obecanjima. Cak sam nakon dosta vremena bila i plesat u subotu navecer, latino plesove koje obozavam.

Meni menga jos nije dosla. Kasni li ga kasni. A taman se lijepo bila uredovila prije ona dva mjeseca flastera. I tako, sada ludujem jer sam uzasno napuhnuta i trbuh me stalno bolii jedva cekam kad ce mi doci.

Lilk, welcome :buket
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 17 ruj 2012, 17:42

lilki dobro dosla...

cure super za poslove...
zadranka :hug

ja uopce neznam kaj bi pisala.. mozda nebi trebala dolaziti dok necu imati nesto konkretno za podjeliti s vama na primjer plusic.. imam osjecaj da svaki mj isto pisem..

Mon kaj je s onima koji rade pre dugo.. na koliko dugo je ovaj ugovor? :place

valda ce kisa.. neznam kaj bi vam pozitivno rekla zao mi vas je puno, pre dugo smo tu neke...
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la penny » 18 ruj 2012, 10:42

izzy- tu ste da zajedno prolazite to cekanje do plusica, a nemoj se nervirati sto ti se cini da ste tu predugo, od svih s kim sam pricala u zadnje vrijeme, sve zenske su mi rekle da im je trebalo 6 mjeseci da zacnu, a nekolicini cak i 10 i vise, tako da mi koje smo uspjele iz prve druge , trece, zapravo smo u manjini :dunno
tako je to...a eto, mene je utjesilo sto sam zacela iz druge, al da znas sad koje strahove prozivljavam :ajme
...always look on the bright side of life...

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la bebasastilom » 18 ruj 2012, 11:12

Cure, prosli vikend mi je bila ovulacija. Sad koliko dugo moram cekati da provjerim jesam li trudna ili ne? Dal moram cekati do iduce menstuacije ili mogu saznati prije? Bas sam ne strpljiva :-)
prvo 2005, drugo u planovima
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 18 ruj 2012, 13:05

penny ma sory lose sam volje jucer bila.. a kakve imas strahove? kaj se dogadja?

bebasastilom cekaj dan kad trebas dobiti...
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la penny » 18 ruj 2012, 13:32

beba- na ovom kalendaricu si pogledaj, ljepo ti pise kad se moze vidjeti po krvi, a kada preko urina
http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-on ... -ovulacije
sretno :zivili

izzy- ma svi s vremena na vrijeme imamo te dane :hug
samo budi pozitivna i strpljiva, sve ce doc u svoje vrijeme :kiss

a strahovi... :znoj jer je prosla trudnoca zavrsila kako nije trebala, bila je prazan posteljica bez bebe i sad iako je na pregledu bila beba i srceko se vidjelo, pocelo me muciti hoce li sve biti ok, i to do te mjere da se usred noci budim i do jutra onako u polusnu razmisljam i strahujem, iako sam krenula 100% s pozitivom, ipak me panika sustigla, nadam se da cu se smiriti poslije iduceg pregleda

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la Izzy Lo » 18 ruj 2012, 13:58

joj penny :kiss sigurna sam da ce sve biti ok.. pokusaj raditi sad ono sto te veseli, nadji si neke knjige zanimljive ili neki drugi hobi i budi sretna... sreca je sve sto treba i tebi i tvojoj bebici da bi rasi i da bi bilo sve ok.. :hug

procitala sam da si dala ispite i da sad imas vremena to je super isporisti ga za stvari koje si htjela a nisi imala vremena.. i cestitam ti na faxu btw :rodj
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MON » 18 ruj 2012, 16:51

Izzy Lo je napisao/la:Mon kaj je s onima koji rade pre dugo.. na koliko dugo je ovaj ugovor?

ovaj je ugovor na neodređeno. koliko god treba :kiss
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la zadranka » 18 ruj 2012, 17:42

Peny draga razumijem te u potpunosti,kod mene je strah ogroman pri samoj pomisli na trudnocu,ali nadam se da ce jednom proci. Ti si mi sama jednom napisala da trebam pozitivno razmisljati :)
Izzy :hug jednom ce mo i mi otici sa radova na trudnice,samo polako. Izgleda da se mi trebamo malo vise strpiti odnosno potruditi.
Saljem vam svima zagrljaje.
22.08.2012-andjeli moji
29.1.2013moj princ
zadranka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 19 ruj 2012, 09:48

jutreko...
ja sam se probudila danas, rastegnula, navukla svoje cupave mace (papuce djecje) na noge i sad glodam bananu..
nekak je naglo zahladilo a mi imamo podno grijanje s plocicama po cijelom stanu koje jos ne radi, uzasno mi je zima za noge pa sam natjerala dragog da kupi cupave papuce kako bi imala motivaciju hodat u njima :) :hahaha

i dalje imam temperaturu 37,2 i cice mi hoce eksplodirat do te mjere da nemogu spavati na trbuhu... to su jedini simptomi koje primjecujem.. nema iscjedaka nista vise nego inace..

zadranka samo hrabro.. oprostite sto ja cesto pucam pa vas jos dodatno sve deprimiram :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la bebasastilom » 20 ruj 2012, 22:03

penny je napisao/la:beba- na ovom kalendaricu si pogledaj, ljepo ti pise kad se moze vidjeti po krvi, a kada preko urina
http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-on ... -ovulacije
sretno :zivili

Hvala Ti puno! Kalendar je super. Samo ne mogu se docekati da provjerim da je sam ili ne. Tezko mi po sto sam prekinula tablete za alergije i nos mi stalno curi a boim se uzimati za to sto kazu da kad si trudna bolje da ne uzimas nista za alergije.
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la penny » 21 ruj 2012, 08:41

Izzy Lo je napisao/la:joj penny :kiss sigurna sam da ce sve biti ok.. pokusaj raditi sad ono sto te veseli, nadji si neke knjige zanimljive ili neki drugi hobi i budi sretna... sreca je sve sto treba i tebi i tvojoj bebici da bi rasi i da bi bilo sve ok.. :hug

procitala sam da si dala ispite i da sad imas vremena to je super isporisti ga za stvari koje si htjela a nisi imala vremena.. i cestitam ti na faxu btw :rodj

hvala na cestitkama :kiss
stalno ja nesto radim i puno citam i sve pa mi je sad neobicno da mogu kad hocu, bez pretjeranog razmisljannja i kombiniranja :lol
izzy, uvijek ti reci sto ti je na dusi, tu smo mi sve zajedno da se i radujemo i tugujemo i ljutimo :hug

zadranka- sad sam opet hrabrija, bit ce sam imala malu krizicu :lebdi al da je strah uvijek tu negdje u pozadini...to je!

beba- ma jesi li sigurna da je alergija, virni na topic-kihanje i zacepljen nos u trudnoci, pa ces vidjet kolko nas je :hahaha i za prve dane trudnoce je normalno da padne imunitet pa su ceste prehlade ;)

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la zadranka » 21 ruj 2012, 09:46

Penny daj mi posalji malo te hrabrosti :)
Izzy ma samo se ispucaj,meni je isto potrebno ponekad ispucavanje. E a ja onda udarim po mm pa onda jadan on bude u depri.
Danas idemo u Zg na vjencanje,samo da put prezivimo sa nasom princezom i onda sam spremna za tulum.
U pon iden raditi,jer kontrolorka (ona neka sa hzzo-a sto odobrava bolovanja) je rekla :bigno mom nastavku bolovanja,zeznuli me,jer moja dr mi je rekla da mogu slobodno ostati do 1.10,a ova mi prekinula 14.09 tako da je ispalo da sam ovaj tjedan ostala doma na svoju ruku,ufff. Srecom na poslu mi pisali god nakon ovog objasnjenja. Uglavnom doslo mi da zadavim i dr i kontrolorku jucer. Sory curke na dugom postu,ali morala sam negdje izbaciti ovu ljutnju.
pozdrav
22.08.2012-andjeli moji
29.1.2013moj princ
zadranka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la zadranka » 21 ruj 2012, 09:49

Beba ja ti zelim plus ko kuca :hahaha
dobro ti kaze penny,da nije taj nos,kihanje i ostali simptomi od trudnoce ;)
22.08.2012-andjeli moji
29.1.2013moj princ
zadranka
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 21 ruj 2012, 09:58

zadranka sretno na svadbi.... :)

beba drzim fige..i ja ne pijem claritine od kad pokusavamo i nos me stalno svrbi, kisem i slicno ,al navikla sam se..

ja trebam M dobiti prekosutra.. za sad nemam simptome ni za za ni za protiv..jedino me cice bole za poludit vec 5 dana, ako je malo hladnije u prostoriji kao da mi je netko spojio struju na bradavice :dunno
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MON » 21 ruj 2012, 10:54

Izzy Lo je napisao/la:jedino me cice bole za poludit vec 5 dana,
hmmmmmm :nokti
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la bebasastilom » 21 ruj 2012, 21:05

Hvala cure! Vidjet cemo za neki 10tak dana :-)
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 22 ruj 2012, 23:00

Ja prijavljujem par novosti..

1. Dobila sam robot usisavac!!
2. Danas sam se 2 puta zapisala u gace, ne skroz,ali jedva sam stigla do vvc- a.. Jel to moze biti simptom..
3. Nema jos ni m od menge :)
4. Puno mi je lice i celo sitnih pristica... To isto traje par dana..

I tako..to bi bilo sve za sad...
Kako ste vi ostale cure?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži