Pozdrav drage moje
Pijem zeleni caj,prebacujem se sa kave na caj vec neko vrijeme.
Subota je bila idealna za trcanje,startala sam i kad sam stala,pogledala na stopericu,trcala sam ravnih sat vremena i 5 minuta
Stala na par minuta,voda,malo se razgibala i nazad.
Jucer sam samo vjezbala,bas sam htjela da se odmorim i pojela dobar sladoled.
@danni i meni je hrana problem,neznam kako cu zimu docekati kad budem vise u stanu...sad je nekako lakse,izadjem vanka na biciklo ili setam pa se ne ubijam u hrani a sta kad krene zima,moram naci neku teretanu blizu kuce prije zime da mogu pjesaka ici.
Ne pada mi napamet voziti sa posla kuci po snijegu i onda opet u teretanu
glomama bravo
@Bellina Ja se rastezem/razgibavam prije trcanja ali i kad to ne radim isto je. Samo sto ja uvijek,uvijek hodam prije trcanja,nikad ne krenem odma u 5 brzinu. Hodam bar 5/10 minuta i onda lagano u trcanje i nikad nemam problema a trcim nesto manje od 3 god.
I u nasem parku ima staza za trcanje/setanje tako dok se djeca igraju mame okolo ubrzavaju ritam
Ja trcim na stazi za trcanje i bicikliste,zimi mijenjam rute jer je staza kraj same plaze pa puse vjetar i puno je hladnije.
Imam kuci masinu za trcanje i nju koristim zimi,zanimljivo je to da puno vise gubis kalorija kad hodas brzo nego kad trcis.
Ja mjerim na masini,jos ako je postavis da hodas uz povisen polozaj,znoj lije na sve strane.
Ja radim iskorake i cucnjeve,noge su se ucvrstile i guza ali da sam je digla,nisam