ciklama24 je napisao/la:Nisam gledala jučer, kako je Nikola prošao?
po meni super, on je dobio sve 3 a chef Hrvoje sve 4. jelo je bilo ono na principu moderne, molekularne kuhinje, ne jako komplicirano ali dosta toga. Nikola je zaboravio jednu komponentu ali žiriju je bilo ukusno.
ovaj chef koji je bio jučer je perfektan, mlad, zgodan, pametan, dečko od 25 godina (postao masterchef sa 18

). jako puno je pomogao Nikoli, svako malo je dolazio gledat kako mu ide. baš je simpa dečko, sviđa mi se to dok netko hoće dijelit svoje znanje i savjete.
na početku je Nikolu trema oprala do bola i kojih pol sata se samo jadan vrtio po kuhinji, ali sve u svemu dobro je prošlo.
inače skužila sam na početku dok su predstavljali tog chefa i dok ga je voditelj hvalio na sva zvona kako je talentiran, mlad i uspješan da je Mate pogledao Dinu i onako okrenuo očima....mislim ono čista ljubomora i zavist je prštala iz njega
većinu jučerašnjih komentara je davala Bojana, totalno mi se zamjerila, koda je ona relevantna

.....uglavnom po njenim komentarima sam stekla dojam da ona smatra da bi ona to punnoooo bolje napravila od Nikole