Sada je: 08 kol 2026, 20:35.

Masterchef, druga sezona

O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.

Moderatori/ce: Hope77, mrava

Re: Masterchef, druga sezona

PostPostao/la sandram » 02 lis 2012, 16:16

andrija mi je čista katastrofa,ko neki gay

meni je katastrofa razlog zbog kojeg ti je katastrofa.

I meni cura koja se stalno cereka malos tim kida zivce.

Dino mi se sve vise svidja jer konstruktivno kritizira i ne skrtari sa savjetima. Super mi je bilo kako je posteno oprao onu curu jer je bacila dio batkova, a onda kulerski rekao da je jelo ukusno.
Mate pokusava biti duhovit, al zamjeram mu sto uz tu duhovitost kandidate necemu usput i ne nauci. Omakne mu se koji savjet, ali rijetko.
Rima, aj mi sapni finaliste, meni ne smeta kada znam unaprijed :zub
Djeca nisu bojanke. Ne mozemo ih ispunjavati svojim omiljenim bojama.
sandram
pahuljica

PostPostao/la nevenera » 02 lis 2012, 16:19

sandram je napisao/la:I meni cura koja se stalno cereka malos tim kida zivce.
jako mi je iritantna

Novamama je napisao/la:koliko sam ja skužila odustala je sportašica. ne znam zašto.
kao zdravlje :dunno :conf
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la snowwhite » 02 lis 2012, 16:23

Novamama je napisao/la:koliko sam ja skužila odustala je sportašica. ne znam zašto.

neće mi nedostajati ;)
Veliki 13.10.2008.
Mali 21.12.2010.
Bebač 07.07.2012.
snowwhite
Nije unikat!

PostPostao/la ivanaiv » 02 lis 2012, 16:49

snowwhite je napisao/la:

neće mi nedostajati ;)

ni meni
2006
2008
ivanaiv
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Dudley » 02 lis 2012, 23:04

Nikola mi je skroz simpatičan onako poletan i nadobudan. I onaj Marko što je jučer pobijedio čini se da zna što radi.
Cure su mi sve bljedunjavo antipatične. Ne znam im imena pa ne mogu detaljnije :lol
Jedino mi za sad ok ona gospođa sto je na audiciji skuhala juhu od brokule a danas neke palacinke.
Jel samo meni Dino zgooodan :p :mrgreen
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Vindaloo » 02 lis 2012, 23:27

smijulja i meni ide na živce.
dino je zgodan. dobar je, dobar :dada
ja ono što su danas skuhali niš ne bi jela. al ni pobjedničke pogačice s dipom. dobro ajde, to bi probala. sva klopa mi je izgledala koma.
kaj se toga tiče prošlogodišnji kandidati mislim da su stvarno bili bolji.
Vindaloo
Vindija Westwood

PostPostao/la aurora81 » 03 lis 2012, 08:29

Proslogodisnji kandidati su bili mnogo jaci. Zamisli kad je ove godine najbolji Marko koji prosle godine nije uspio uci u top 20.
Jela od sinoc su mi katastrofa. Ne zavidim ziriju na kusanju.
aurora81
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 03 lis 2012, 08:33

Vindaloo je napisao/la:kaj se toga tiče prošlogodišnji kandidati mislim da su stvarno bili bolji.

pa tek je počelo, vidjet ćemo do kraja. ne vjerujem da su ovi prošlogodišnji u toj početnoj fazi bili turbo bolji od ovih.
a ova šta se cereka stalno ide i žiriju već na živce, iritantna je do bola :ajme
a di je sportašica? zašto je odustala? nije da mi fali
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la ciklama24 » 03 lis 2012, 08:35

Da, i meni se čini da su puno lošiji odnosno tromiji nekako, nezainteresirani. Svi kuhaju ono što kuhaju doma bez imalo zanimljivije ideje u kuhanju i prezentaciji.
I ove raščupane ženske kad vidim....muka mi je :roll
Nadam se da će se malo ufurati u taj masterchef pa da ćemo vidjeti nešto zanimljivije.
slika
ciklama24
iš iš iš FP

PostPostao/la mrvica19 » 03 lis 2012, 08:55

Ja isto pratim i ovu sezonu...ok mi je...Samo su cure i meni digle živce s tim kosetinama...to sam odmah primjetila...Sponjila su im za kosu da mora biti uredna i vezana ali nitko ništa...Fuj mi je to...taman da skuha ne znam ni ja što...Žiri mi je ok...novi mi je sjeo..čak mi je i simpa...ni Mate me ne nervira.. ;) Nikola mi djeluje simpa ima stvarno volju i želju i trudi se...Dobra mi je i ona cura što ima smao 19 godina upravo zbog toga me začuđuje jer je mlada...ali živcira me isto tako njena kosa...Meni termin savršeno odgovara kad se sve smiri ja nastupam :lol
mrvica19
Ulizica sa slatkišima

PostPostao/la mrs. eastwood » 03 lis 2012, 09:21

jao, da ona arhitektica je ajde vezala kosu u rep, ali joj je ruka stalno bila negdje po njemu :ajme

a sto se tice mljevenog - mogli su malo mastovitije to. sve mi je bilo bezveze.

ima dosta kandidata koji su fakat losi, tako ako ne krenu na bolje jos dugo nece biti zanimljvo kod ispadanja.
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la Rimaithor » 03 lis 2012, 09:28

ja sam jučer samo malo škicala. Ulovila sam studenticu arhitekture kao si zaglađuje rep pred žirijem (bit će da je koketa :mrgreen ) i to me izulo iz cipela. Fuj.
Ona što se stalno smije mi je bila simpa, sad mi izgleda kao da je 24/7 napljugana :faca

međimurci su ok.

Mate me ove godine ne sekira, Dino mi je antipatičan totalno. Radovan je super.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la Lorena82 » 03 lis 2012, 10:35

Rimaithor je napisao/la:ja sam jučer samo malo škicala. Ulovila sam studenticu arhitekture kao si zaglađuje rep pred žirijem (bit će da je koketa :mrgreen ) i to me izulo iz cipela. Fuj.
Ona što se stalno smije mi je bila simpa, sad mi izgleda kao da je 24/7 napljugana :faca

joj to sam i ja skužila, dira kosu :shock i onda kasnije ide u mljeveno s tim :ajme katastrofa
ne znam zašto ne stave neke marame na glave, stalno si mislim sad dok netko iz žirija izvuče nečiju kosu iz jela
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Solea » 03 lis 2012, 10:42

i meni se kandidati čine dosta slabiji od prošlogodišnjih.
raščupane kose su mi koma. onoj curi što se onako nekontrolirano smije opasno se približava čuljak.

nisam gledala cijelu ni sinoć ni preksinoć. jako mi je dosadno, onaj dugački blok reklama ubije svu volju za gledanjem.

čekam bojanu :)
nisam još vidjela nešto spešl od nje ali vjerujem da će kasnije biti odlična. ne znam finaliste :mrgreen samo sam povezala da je ona violet-love s coolinarike. ne posjećujem coolinariku već dugo, ne snalazim se više tamo, preveliki su mi ali nje se sjećam još od prije par godina i rekla bih da joj je slatko jača strana.
Solea
Sveta krava

PostPostao/la žuži » 03 lis 2012, 10:53

da,bojana je super sa slatkim,njene torte su mi mrak!
dino mi je ok od početka,tom mi niiimalo ne fali,mate ko mate..zbilja nekad ima prepotentni stav al to je naš mate.radovan ga zna nekad skomentirat do jaja al ko bi mu zamjeril,tak je dragi,ko deda mraz.
sve kaj velite stoji,naajviše iritiraju te curke s tom kosom,ne kužim tu produkciju,potrajalo je dok im nisu rekli da vežu(možda čitaju forum).palfi je simpa,i ona starija teta je ok,i onaj stariji čovjek me iznenadil s fensi smislom za klopu..
al mi fali neko s profi stavom,ko vedran od lani.
žuži
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamaandrea » 03 lis 2012, 12:01

Ona ženska od audicije ima masnu kosu u rezancima da ju bar onda pokupi.Samo se smije što mi ide strašno na živce.Nimalo nije simpatična,barem meni.
Napokon su krenuli kuhati u kuhinji pa nemaju one đempere po sebi,to mi je također katastrofa.Znam da im je vjerojatno bilo hladno,ali brate mili ono užasno izgleda za gledati.
LEONARDA 22.01.2010
FRANKO 23.11.2012
mamaandrea
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la laya » 03 lis 2012, 13:40

Sinoc sam skicnula, sad cu pogledat reprizu.
Mene i dalje Dino iritira, Mate mi je ok, Radovan najbolji bas je ko Djed Bozicnjak ;)
Od kandidata Bojana mi je ok, Andrija.
A ona :peace je luda.
Sto je netko rekao stalno se kesi kao da je stalno napusena :lol
20.06.2009 slika
Nika 18.07.2011 slika
laya
slikofon

PostPostao/la mamma4 » 03 lis 2012, 13:42

eh,da se i ja malo priključim! Nisam pratila od samog početka,priključila sam se pred dva-tri dana.Uglavnom žiri mi je ok,ovaj novi čak i simpa,bio mi je dobar sinoć kad je onog dečka koji je radio torilje pitao zašto je speko krafnice :hahaha Ona mala što se krevelji non-stop mi je tako iritantna,a i ona što se fura na neku zdravu prehranu je ko neki usporeni snimak. A baš ovaj mali što je peko "Krafnice" mi je nekako simpa! O higijeni da ni ne pričam,počevši od kose koja se šulja po tanjurima i tavama pa do toga da je onaj Marko jučer kupio špagete s poda jer su mu iscurili kroz košaricu :strah
G 2007
M 2011
L 2015
mamma4
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 03 lis 2012, 13:45

nešto sam čitala na forum. hr da je Bojana dobila posao kod Dine u njegovom restoranu :)
ona mi je simpa i čini mi se da se kuži u kuhanje i da je malo na višem nivou od ostalih. jučerašnja emisija je bila baš srednja žalost.....ono sirovo meso u par navrata
Petra mi je totalno razočaranje, već drugi put da joj je meso sirovo :roll
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la beammama » 03 lis 2012, 13:46

aurora81 je napisao/la:Proslogodisnji kandidati su bili mnogo jaci. Zamisli kad je ove godine najbolji Marko koji prosle godine nije uspio uci u top 20.
Jela od sinoc su mi katastrofa. Ne zavidim ziriju na kusanju.

Navodno su Marka prošle godine otpilili jer mu je žena čekala bebu i trebala roditi u terminima snimanja pa su se bojali, ako bude dobar da ne odustane na pol snimanja.
Ja sam tak čula, ako su mene zlagali i ja lažem vas.
beammama
burek pod bor

PostPostao/la mamma4 » 03 lis 2012, 14:20

Bojana i meni djeluje da zna i može dosta toga,a i nekako mi je najurednija od svih cura!
G 2007
M 2011
L 2015
mamma4
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la ciklama24 » 04 lis 2012, 10:40

Nisam gledala jučer, kako je Nikola prošao?
slika
ciklama24
iš iš iš FP

PostPostao/la boysmama » 04 lis 2012, 12:14

joj, ništa ne stignem gledati :gaah

Solea je napisao/la:čekam bojanu :)
nisam još vidjela nešto spešl od nje ali vjerujem da će kasnije biti odlična. ne znam finaliste :mrgreen samo sam povezala da je ona violet-love s coolinarike. ne posjećujem coolinariku već dugo, ne snalazim se više tamo, preveliki su mi ali nje se sjećam još od prije par godina i rekla bih da joj je slatko jača strana.

a, tako znači ;) i ja često nabasam na te recepte od violet-love na coolinarici, mislim da čak imam i neke njene sejvane i po njima radim... dobro je znati :zivili
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
boysmama
imam neke švapske gene

PostPostao/la Lorena82 » 04 lis 2012, 12:32

ciklama24 je napisao/la:Nisam gledala jučer, kako je Nikola prošao?

po meni super, on je dobio sve 3 a chef Hrvoje sve 4. jelo je bilo ono na principu moderne, molekularne kuhinje, ne jako komplicirano ali dosta toga. Nikola je zaboravio jednu komponentu ali žiriju je bilo ukusno.
ovaj chef koji je bio jučer je perfektan, mlad, zgodan, pametan, dečko od 25 godina (postao masterchef sa 18 :shock). jako puno je pomogao Nikoli, svako malo je dolazio gledat kako mu ide. baš je simpa dečko, sviđa mi se to dok netko hoće dijelit svoje znanje i savjete.
na početku je Nikolu trema oprala do bola i kojih pol sata se samo jadan vrtio po kuhinji, ali sve u svemu dobro je prošlo.
inače skužila sam na početku dok su predstavljali tog chefa i dok ga je voditelj hvalio na sva zvona kako je talentiran, mlad i uspješan da je Mate pogledao Dinu i onako okrenuo očima....mislim ono čista ljubomora i zavist je prštala iz njega
većinu jučerašnjih komentara je davala Bojana, totalno mi se zamjerila, koda je ona relevantna :roll.....uglavnom po njenim komentarima sam stekla dojam da ona smatra da bi ona to punnoooo bolje napravila od Nikole
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Dudley » 04 lis 2012, 14:03

Aaa ta slatkica se zove Bojana...nije baš simpatična.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nadicab » 05 lis 2012, 12:16

http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/clan-zirija-masterchefa-nekim-kandidatima-vec-je-dao-posao-284014
a ovo su kandidati http://masterchef.dnevnik.hr/profil/kandidati
imaju i svoju facebook stranicu na kojoj piše
Dragi naši fanovi tim Masterchefa tijekom produkcije posebno je pazio se da se hrana u što većoj mjeri iskoristi. Višak namirnica doniran je Domu za nezbrinutu djecu dok su jela koja više nisu upotrebljiva za konzumaciju odvezena u Noinu arku i na gospodarska imanja kako bi se prehranile životinje. Tako da nam više ne brinete gdje je sve hrana završila :)
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la nevenera » 05 lis 2012, 15:08

konačno sam pogledala
nisam stigla ovih dana
svaka čast ovom mladom šefu, stvarno je došao nešto naučiti kandidate, odličan mi je
malo izgleda smotano i mlado ali odlično mi je što je par puta došao vidjet što i kako se radi, i dao savjete i sve
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Mrđi » 05 lis 2012, 16:16

Moze mi netko rec kad je repriza po danu ili noci? :p
Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. (Mali Princ)
Mrđi
mami me el Camino

PostPostao/la jopica » 05 lis 2012, 17:12

a zakaj jučer nije bilo mastera :conf :conf
slikaslika
jopica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 05 lis 2012, 17:29

repriza je svaki dan u 14.20