Sada je: 27 srp 2026, 19:03.

Radovi u tijeku

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku

PostPostao/la Izzy Lo » 24 ruj 2012, 09:33

dobila sam m tocno ko sat :place
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 24 ruj 2012, 10:14

Izzy :kiss :hug
kandy, lili :kiss
kako ste mi?
novim curama želim dobrodošlicu i što kraće radove
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 24 ruj 2012, 12:09

Bokic curke.

Izzy, saljem ti ogroman zagrljaj i mogu ti samo reci da znam da ce i nama zasjati prije ili kasnije ( u velikoj nadi da ce nam zasjati prije, a ne kasnije ;) ). :hug
Iskreno, ni ja ne pisem jako puno jer u zadnje vrijeme imam vise losih nego dobrih dana, barem sta se tice razmisljanja o bebi. Dode mi da odustanem i od pokusavanja i od razmisljanja. M mi stalno kasni tako da ne mogu racunati ni plodne dane i jednostavno vise ne znam na koji nacin bih mogla prirodno ostati trudna. Ah!
Jedva cekam 6.11. da vidim sta ce mi ginekologica reci.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MON » 25 ruj 2012, 10:28

Izzy, grlim :hug

ali doći će i taj mjesec kad m neće doći :kiss

i ja vibram da to bude što prije :dada
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la kandy » 25 ruj 2012, 11:31

Curice, kako ste mi?

Evo, ja malo bolje danas. Vodila sam sina kasnije u vrtic pa smo se onako lijepo lijeno spremali za vrtic, marendali, ispricali, nauzivali. Danas ponovo ruzno vrijeme pa sada smisljam sta cemo raditi danas popodne, da nam ne bude dosadno.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bebasastilom » 27 ruj 2012, 08:34

Dakle menstruacije bi trebala poceti u ponedjeljak. Da li mislite da bih mogla napraviti test sutra ili bolje da cekam do ponedjeljka?
prvo 2005, drugo u planovima
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 27 ruj 2012, 10:45

ja sam ok proslo me ono vrijeme ljutnje i gorcine, pokusavam mm nagovoriti da pije cink, ali on veli da njemu to nije potrebno jer on ima puno sperme :ajme kako su ti muski ..grrrr
ali :bigno danas kupujem cink...

kandyca moja oprosti mi vidla sam tvoj zadnji post al izgubih volju za pisanjem.. nemoj tako.. nemoj odustati, ako doktor kaze da moze valda on zna nekog boga.. puno radite mislim da je to jedini recept u tvom slucaju s obzirom da neznas kad :kiss

bebasastilom nemoj radit test jer jr to bacanje novaca.. nazalost.. probaj se strpit da ti menga ne dodje onda ga napravi..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 27 ruj 2012, 12:26

Cure moje evo mene napokon, u vrticu sam djeca spavaju polozila sam drugi aktivnost jutros napokon jos jedna pa drzavni aBd
Umorna sam kronicno sutra putujemo u Austriji na svadbu vracamo se u ponedjeljak nadam se da cu se ukljuciti skoro ovdje. Hotel jos u akciji vikendom pa jedva stizem
Penny vidjela sam te kako seces al sam zurila u autu javim se
Svima veliki zagrljaj pojubac i velika kosara hrabrosti i pozitive da cemo sve biti majke .

Btw u mene nema sexa nema niceg 10 dana imla stvari pa ove pripreme izjele me, jadan mm ni umocit nemoze :roll
Nadam se kakar gore bacit brzinsku pa sta god

Pusica musica kidam na lijevoooooooooooooo
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 28 ruj 2012, 11:40

A sve cemo prezivit, nema nam druge, jel da cure? ;) :kiss

Najprije da se pohvalim. Zumba je pocela davati rezultate. Ispuhala sam se i osjecam se laksa. Izgubila sam tek jednu kilu, al do ljeta ima vremena. ;)

Kako ste mi vi?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bebasastilom » 30 ruj 2012, 17:36

Ja bih trebala sutra dobiti. Danas me vec trbuh poceo boljeti :( A misila sam da mozda ovaj put cemo imati srece.
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 30 ruj 2012, 18:39

beba.. :hug

meni je prosla m.. pijem zadnjih 3 dana litru i pol maticnjaka(melise, macine treve) na dan..
a muz pije zink.. i tako u nove pohode.. imam opet i lh trakice..

ostalo je sve po starom... vikend je proletio..
kako ste mi vi?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la bebasastilom » 01 lis 2012, 16:44

I nista od bebe. Dobila sam danas :place
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lillivanili » 07 lis 2012, 08:57

Curke moje jutro di ste?
Evo ja raduckam dodatnoooo u hotelu brate jedva cekam sutra i free day.
Austrija nas iscrpila max al ok bilo svakako.
Drugo sve standardnoooo laganini , trebala bimse doci javit da vidimo jel ima termin kakav al nikako da napisem mail , valjda danas stignem.
Di su nam trudniceee nasee

Cmokicccc

P.s bebaaa zao mi je
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 08 lis 2012, 11:25

Beba, zao mi je. Glavu gore i u nove pobjede. :hug

Ja sam na poslu. Umirem od dosade, sama sam, vec napravila sve sta je bilo za napraviti i sada sam ovdje. ;)

Iza mene naporan vikend. Od petka me uhvatio neki umor, na nogama nisam mogla stajati, i tako cijeli vikend. Naravno, bas vikend kad nisam mogla racunati na pomoc MM jer je doma dolazio samo spavati. A bilo je lijepo vrijeme pa mi je bilo zao maloga drzati zatvorenog u kuci tako da smo se i posteno izlutali sto me sinoc dovelo do kolapsa. Legla sam u 7 i do jutros se nisam pomaknula iz kreveta. I sada sam spremna za nove pobjede.

Kako ste mi vi? Kako ste provele vikend?
Ovdje neko zatisje vlada.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 09 lis 2012, 10:47

hej..
ja neznam kaj bi pisala.. jucer mi je bla ovulacija..i to je to. nema nis novo.. dobro sam nis me ne boli.. ;)

ovaj vikend idemo kod svekrve to bolii.. moj dragi ju je odgodio radi radova.. samo neka pada jako kisa i bude minus 2 da nemoram s njom susjede obilazit i slicna sranja i da nema prostora za manervar.. :)
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 10 lis 2012, 23:11

ej cure moje ,di ste mi ,cini mi se da nas ufatila neka jesenska tisina ,a valjda je i to normalno .
Izzy reci ti meni jesi ti odradila tu ovulaciju ;) nemoj da ti ja dodjes sa sipkom :kiss a lako za sveki ,legnes i reces da te glava boli .
I u mene neki D dani ,na poslu kazin ,trebam dobit za par dana pa sam nikakava,nes me nezanima samo radim ,i kad ufatim vremena lezim uz dobar film i mm-ovu ruku .Rekla sam smaoj sebi jos koji dan mogu vako i nema dalje idemo u nove pobjede .
Sta se tice oplodnje cula sam se s docom ,sad trenutno nema termina preko hzzo-a i veroj. nece ni biti ,al i to s razlogom,sad sam se usredotocila polozit drzavni pa onda o tom .
U nas katastrofalno stanje u bolnici kriza zesca a bas sam htjela izvaditi hormone,sad moram vijdeti da li uopce rade sve,jer su ukinuli neke stvari zbog troska.
Kandy jel se sta prmjenilo jel dosada nestala .
Nema nasih trudnica ,a bome ni trudilica ,daj Boze da ujutro svanu nove bubamare :hug
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Izzy Lo » 11 lis 2012, 10:02

evo mene.. radovi su trajali do jucer ... jucer smo se posvadjali pa nis od toga... inace skoro svaki dan.. neznam sta mi je.. jucer sam bas bila razdrazljiva pa smo se bas radi radova i posvadjali.. rekla sam mu da nam je sex katastrofa od kad radimo :ajme a to samo zato sto nije odnio smece i bio je cijelo vece na kompu.. a ja sam na kraju tulila do pol 1 i on jadan nije mogao spavati.. eh...
neznam jel su to hormoni ili zato sto moram kod svekrve... ali obecala sam sama sebi da se ovaj puta necu tamo plakati i da me nece izbaciti iz takta..

i da ko ce izdrzat do 21.-23. tada trebam dobiti, mom dragom je 25. rodjendan :rodj to bi bio lijepi poklon jer nemam love... namjeravam u tom slucaju staviti masnu oko tibice i neku vecericu.. :lebdi

tako i ja probodim dane na kaucu... danas cu se primit posla..
drzim fige da se sve skoro rijesi... i da das ispit i opusteno postanes mama :kiss
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 12 lis 2012, 14:52

Izgleda da smo ostale samo nas tri, Izzy e Lili :p

Mene uhvatio neki umor koji me drzi od proslog petka, pracen laganom temperaturicom i nervozom. Nervozi je razlog moj muz. :( Bas je postao nekako bezosjecajan u zadnja dva tjedna, nikakve pomoci od njega. Ja se ubijam na poslu, a kad sam kuci, onda cistim, perem, peglam, brinem o Domiju. Bas sam se prosle subote razljutila jer na nogama nisam mogla stajati od umora, a on faca ode vani ujutro, dode na GOTOV rucak i nakon rucka i kave, legne u krevet i zaspi. I nakon dva sata sta gdin hrce, odlucim ici vani sa malim jer je i malome dosadno i bas u tom trenutku on se probudi i onako nonsalatno mi kaze da ko mi je kriv sta sam umorna, mogla sam i ja ici spavati. Hm, a sta bi trebao mali raditi ako ja i njegov otac spavamo??? :baba

Ja pojima nemam kad bi mi mogla ovulacija jer se ponovo sve poremetilo. A ma, vidjet cemo sta ce mi reci gin slijedeci mjesec. :ajme

Ja sam upravo zavrsila citanje sve tri knjige "50 nijansi sivoga". Totalno sam se udubila u tu pricu! :hahaha
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 12 lis 2012, 16:45

kandy kakva je ta knjiga? o cem se radi? ja bi nesto citala a neznam sto.. u biti volim neku fantastiku i djecje knjige tipa polarna svijetlost.. neke povjesne ako su suvremeno napisane.. nisam bas tip za romantiku i drame.. ako znas nesto novije dobro naüisi mi..

sto se muzeva tice mislim da tu nema pomoci.. kad me peru hormoni sve me moze iz takta izbaciti inace se uopce vise ne zamaram..
evo jednog primjera, prije jedno mj. dana smo bili u ducanu i kupim si izmedju ostalih stvari vocni jogurt, kao da mi bude za dorucak iduci dan, a on navecer gleda tv i uz sve pojede jos i moj jogurt i popije svo mlijeko, ja se probudim i nemam ni za kavu.. i tako, uopce nisam komentirala do neki dan za ruckom... jedemo i on govori kako mu je fino i pocne pricu kako je jednom za rucak pojeo sve sto je njegova mama skuhala i njima nista nije ostalo pa im je napravila nesto drugo.. i ja pitam pa sta ti je rekla, veli on nis bila je sretna kaj mi je fino i rekla nek samo jedem.. odma mi se tlak digo :nesvist :gaah eto od kud seze sva ta njihova sebicnost...

e sad moj je ustvari dobrica pa to vise nece ponovit jer vidi da me rastuzuje ili se bar trudi neznam.. nadam se da cu bar malo iskorjenit tu razmazenost dok ne dodju djeca.. a tebi kandy neznam kaj da velim nemozes se njima ni za inatit s istim takvim ponasanjem.. ja kad mu to napravim onda ja ispadnem uzasna manipulatorica i vjestica... nisam pametna..
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lillivanili » 12 lis 2012, 19:07

ej mile moje ,evo meni free noc napokon ,mm otisao na posao malko cu da se sredim i upalim neki filmic i noge u zrak .
Sta da kazem na tu temu u potpunosti vas razumijem ,nekad zbilja znaju biti sitnicavi i sebicni,al vjerujem da se sve nekako slucajno potrefi jer nemaju taj filter ugradjen nego rade bez nekog posebnog razmisljanja,ali sve dok se znaju iskupiti dobro je :)

Izzy mila tocno kad te citam mogu te razumjeti i zao mi je sto ti nisam blize da se smijemo svemu zajedno., :hug
Ja sam zimus dotakla emocionalno dno (sama krila od sviju) i nekako Bog mi dao snage da ustanem i krenem ispocetka,tocno oko Uskrsa sam imala prosvjetljenje i pocela vise brinuti o sebi i imati strpljenja u ovoj nasoj borbi .Ubjedjena sam u to da cu biti majka i da je samo pitanje vremena i prepustila sam se ,nezurim ko prije,sad mi menstruacije nisu trn u srcu ,nekako su samo trn u dlanu koji bacim i cekam kad cemo ubrati ružu. U jednom dijelu tog odvratnog razdoblja tocno sam primjetila da imam pricu za druge koja je previse ohrabljujuca i kao da samu sebe tjesim ,morala sam priznati izgubljenu bitku ali ne i rat. Onda sam pocela vise uzivati u svemu ,u samoci ,u mm, u sexu,inatila sam se nisam pamtila ciklus nista jednostavno radim to kad hocemo .Sad sam u nekoj fazi al to mi je posao nanjeo i svjesna sam toga i prolazi lagano napetost.
Tako da sve ce ovo biti jucer, mi i nase bebice cemo setati i biti najsretnije na svijetu ,a u Njegove ruke kada i gdje
jubmm vas
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 12 lis 2012, 20:38

O Lili, draga moja, skoro si me rasplakala sa svojim postom. I potpisujem te od rijeci do rijeci, kao i sve ostale cure koje kazu da se treba opustiti, prestati misliti na trudnocu i da ce doci sama od sebe. Ja sam to dozivjela na svojoj kozi sa mojim sinom. Kad sam digla ruke od svega, objasnila muzu kako mi je previse sto dvije godine zaustavljam dah kad mi treba doci m u nadi da mi bas taj mjesec nece doci i placem ko kisna godina kada ipak dode, kako me to psihicki unistava i kako mislim da je doslo vrijeme da se posvetim drugim stvarima, e bas taj mjesec sam ostala trudna. Al prije pet godina nisam imala ovakvu dijagnozu i zato mi je sada puno teze prihvatiti cinjenicu da cu tesko doci do druge bebe. I puno teze prihvacam kad mi ljudi kazu da se opustim, da ce doci kad ne budem na to mislila, a jos teze prihvacam kad mi kazu da sta se ja bunim jer jedno dijete imam (naravno, to kazu oni koji nikad problema nisu imali u tom smislu i iza sebe imaju hordu od najmanje troje djece sve jedno drugom do uha). Al zato imam vas koji mi dajete snagu. :kiss

Izzy, ova knjiga koju sam gore spomenula je bestseller koji je uzdrmao svijet. Svi o toj knjizi pricaju kao o knjizi skandalu jer je prepuna sexa. Tip je sklon ekstremnom sexu, dominator je koji je mislio da je u glavnoj junakinji pronasao svoju slijedecu seksualnu robinju. I autorica u detalje opisuje te njihove odnose. Al zapravo je to ljubavna prica u kojoj se oboje mjenjaju zbog ljubavi. I kako je prva knjiga sokantna tako se slijedece dvije (nastavci) pretvaraju u ljubavno stivo. Meni se svidaju knjige ne toliko zbog te sokantne strane vec zbog toga sto je on zbog nje promjenio svoju prirodu iako je bio uvjeren da on nije takav, ali i ona je na kraju prihvatila neke njegove seksualne navike isto tako zbog ljubavi.

A meni trebaju neki prijedlozi za filmove ili serije! :p
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 12 lis 2012, 21:35

kandy, Izzy, lili, radilice moje drage šaljem vam puno :kiss i :hug
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 12 lis 2012, 22:35

Lorena, kako si mi ti??? :kiss
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 13 lis 2012, 07:59

kandy je napisao/la:Lorena, kako si mi ti??? :kiss

hvala na pitanju, dobro sam ti. rastemo, debljamo se, još dva mjeseca i stiže nam naš drugi fakin. stalno vas čitam, nema nikakvih novih radilica. :/
:kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lillivanili » 13 lis 2012, 08:25

jutro mile , Lorenaaaa :kiss drago mi te cuti

Kandy draga evo ti link s foruma, super je jer pisemo bas o knjizi jel vrijedna citanja
viewtopic.php?f=58&t=69165 ,a ja vecinom kupujem tiskove one 20-30kn i zbilja imaju dobrih.
Filmovi sta sam ja gledala Man on the ledge ,Snow.White and the huntsman, We are legion,I am number four,The raven,Thats my boy,The Lincoln lawyer, Man in Black zadnji dio ,Scherlok Holmes 2 dio uhh ima ih dostaaaa :p
Od serija Modern family(savrsena komedija sa štihom svakodnevnice)Homeland(akcija vezana za terorizam,drama je)
White collar(Fbi i kriminalac suradjuju ,komedija i akcija čudo jeee) Suits( drama komedija o odvjetnicima ) Touch(predivna serija o odnosu oca i sina koji je poseban da neidem u detalje protkana čudesnim) svaka ova je predobra i imas fino sezona za gledati cijelu zimu,a ja sam freek za trilere i krv zato True Blood i Vampirski dnevnici njamiiiiii

A sta se tice tvoje zelje za drugom bebom,mogu ti rec iskreno da kad gledam tebe i sebe,nije bitno jel imas jedno ili nijedno,zelja za majcinstvom je nepresusna i naravno da boli kad neide.Al mila svaka dijagnoza trazi lijek ,istrazuj ,vjeruj da postoji i vas i naci ces ga ,bio to unutarnji mir i spokoj ili tableta :kiss
(btw plz napomeni mi sto je tocno na stvari,nekako su mi se misli pomjesale,a da se nevracam na stare postove)
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kandy » 13 lis 2012, 08:56

Jutro curke!!! :kiss

Lorena, ti si vec pri kraju! :shock Pa kud prije??? Ko da si nam jucer rekla da imas plusic.

O hvala ti na naslovima Lili. Bacit cu se u potragu jer volim gledati tv dok peglam, a peglam u sate kad nema nista pametno na telki. :hahaha

Pcos i endometrioza, za sada. Ali tek smo na pocetku pretraga.
Ma stoji sve ono sta si rekla, draga moja Lili, ali kad neki put me takva depra pukne da mislim da cu se raspuknut od tuge. Al pokusavam gledati stvari pozitivno.

Sta imate u planu za vikend?

Mi moramo na neki rodendan danas. Ujutro mi dolazi frizerka pa sam se spasila da ne moram vani. Nadam se da cu sutra uspjet cijeli dan provesti doma jer mi stvarno treba odmora.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 13 lis 2012, 09:10

kandy je napisao/la:Lorena, ti si vec pri kraju! :shock Pa kud prije??? Ko da si nam jucer rekla da imas plusic.

pa baš, strašno brzo mi je proletilo
kandy je napisao/la:O hvala ti na naslovima Lili. Bacit cu se u potragu jer volim gledati tv dok peglam, a peglam u sate kad nema nista pametno na telki. :hahaha

ja isto gledam serije dok peglam, za filmove nemam baš vremena. super ti je serije preporučila lili....imaš još Six feet under (o obitelji koja ima pogrebno poduzeće, više je ko neka drama), Modern family je odlična, Downton Abbey (radnja se odvija u Engleskoj, period oko 1.Sv. rata, spletke između obitelji na dvoru i njihovih sluga :le ), Breaking Bad (tip sazna da ima rak pa počne kuhat metamfetamine).
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 13 lis 2012, 09:13

Six Feet Under sam gledala i bila mi je odlicna. Umirala sam od smijeha!
Ja sam do sada vise bila CSI tip, al pobogu, dosli do stote sezone i vec su mi dosadili. Pogotovo onaj ruzinavi iz CSI Miami. :hahaha Tako da sada trazim nove serijske izazove.

Kako se osjecas, Lorena?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la penny » 13 lis 2012, 11:10

saljem vam svima velike :kiss i :hug

kandy, meni csi nikako ne dosadi, nemogu vjerovat da jos uvijek zna bit koja epizoda koju nisam pogledala :hahaha

u zadnje vrijeme nesto malo pisem po forumu, nekako nemam volje, busica raste i sve je ok, sad cekam da osjetim prve leptirice, al poceli su me hormoni ubijat, puno sam sama jer mali ide u vrtic u gradu a mm radi na otoku tako da se vidimo samo vikendom. tako da u zadnje vrijeme cesto pucam ...dolazim do trenutka kad pocnem sumnjati u to da zasluzujem biti roditelj. cesto se dogadja da dan provedem vicuci tj urlajuci na velikog decka jer me izludjuje, sad kad mi treba mira sad ja njemu trebam najvise, i tesko je i njemu i meni to vidjeti tako da stalno radi sve sto nesmije i sto mi smeta, a ja prekasno skuzim zasto to radi...i tako se vrtimo u krug, a meni srce hoce puknuti na kraju dana
...always look on the bright side of life...

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

PostPostao/la bebasastilom » 13 lis 2012, 19:23

Evo me opet. Kalendar pokazuje da danas, sutra i preksutra su najsigurnije dane. Danas mi je 13 dan od pocetka ciklusa. Bolje onda danas ili sutra? Ili mozda i danas i sutra :-)
bebasastilom
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.