Sada je: 24 lip 2026, 11:35.

........vidim da si nabavila onaj kao reljefni valjak sa uzorkom.....sviđa mi se uzorak...gdje si kupila????

covjeku zao to zarezati

inače radiš krasne torte, ali s ovom si me posebno oduševila
koja slučajnost, nemrešbilivit
kiki i lara je napisao/la:vidim da si nabavila onaj kao reljefni valjak sa uzorkom.....sviđa mi se uzorak...gdje si kupila????
ne pada mi napamet kupovati te turbo precjenjene valjke, barem ne tu kod nas... pokušavam se odvažiti za kupovinu na ebay-u, ali još nisam stigla to bolje proučiti... al' otkrila sam jedan slatki dućančić za pečate na Kustošiji u Zagrebu, tamo sam kupila ovu lisnu silikonsku šablonu za 50 kn... to je ravna šablona za pečatiranje, ali ja ju urolam s valjkom u ticino i dobro ostane otisak... dućan se zove NB Hobby&Art, ali imaš i Art Shop u Splitu... obje imaju i online prodajumamma4 je napisao/la:kako postigneš da ti torta ispadne tako ravna,bez onih sitnih "brežuljaka"?
orchid je napisao/la:Mogla bi nam držati časove iz ukrašavanja, na tvoju radionicu bih rado došla
inače, te radionice se naplaćuju ko suho zlato, a ustvari samo treba biti uporan i sve info nađeš na netu for free!
otkako se pojavila Cukermanija, nisu bili konkurentni... sad imaju iste cijene 

ah meneboysmama je napisao/la:imaš na mom blogu (link u potpisu) Tutorial o prekrivanju torti pa ćirni... tortu filujem u kalupu i kasnije ju zaglađujem sa buttercreamom, jedino tako postane potpuno ravna
kako se prije nisam sjetila kliknuti na link! sve je objašnjeno do detalja

kiki i lara je napisao/la:ja mislim da nam je ovaj forum kao jedna velika radionica....ideje,,,savjete....slike i sve ostalo izmjenjujemo,družimo se
tu se stvarno može naći sve o ticinu od A do Ž, samo treba uzeti vremena i čitati

X ,a da nisi rekla nebi ni skužila uz sve te ostale prekrasne detalje!Mrđi je napisao/la:Nos

.......kod one krsne vidim kalupiće za cvjetiće...njih si napokon nabavila???al definitivno olakšaju izradu...
anđelić...biblija ma sve je super.....anđeli ti super figuraju... 

krasne su sve.
kiki i lara je napisao/la:kod one krsne vidim kalupiće za cvjetiće...njih si napokon nabavila???al definitivno olakšaju izradu...![]()
ne znam kako bi ovo pusto cvijeće bila odradila da nije bilo njih... sjećaš se kako su mi prošli put izmakli iz ruku, ti si bila kriva, 100 %
spužva Bobu fali NOS
a ja to nisam uopće ni skužila dok nisam dostavila tortu... kako je sve bilo u žurbi u zadnji tren, taj detalj mi je jednostavno proletio 
,,,,,uf što mi se štucalo kad si došla ti kupiti a njih nije bilo
......ma meni je spužvabob savršen i bez nosa....
...... a ja ću za subotu ako sve bude po planu raditi jednu vjersku za poklon iznenađenja....
))))))))) još malo pa stavim sličice.... 

za poklon za meni jednu posebnu osobu....

divna ti je Gospe Sinjska
mislim, tko bi to mogao pojesti
ajde nekako i ostale likove, ali malog Isusa
....e što se anđelića tiče sad ću vas razveseliti...kalup sam napravila sama...moram ga jedino malo izraditi kasnije...uzela jednog malog anđelića...stavila ga u foliju jer nisam imala nikakve posude i prekrila ga sa silikonskim ljepilom sa pištoljom za vruće ljepljenje,,,,jedino sam malo polomila anđela kad sam ga vadila....i morala sam malo odrezati kalup sa strane u kojoj se utiskuje...i tako sam isto napravila kalupe za lica...isto preko anđela..još ih nisam koristila....tako da sam napokon shvatila kako jako jeftino sama sebi olakšati posao...jedna patrona velika ljepila me dođe 2 kn i neki kalupić i eto ga...
a gledala sam za kupiti koštaju po 150 kn....gospu sam sama radila....i što se tiče tog kalupa može ga se oprati koristiti i kasnije...jedino prije nego utisnem fondan pospem malo sa šećerom u prahu sa malim cjedilom za čaj recimo...i što je najvažnije ne ostavlja nikakve bakterije...jer kad netko utiskuje fondan u kalup od glinamola ili gipsa ipak se to kao malo mrvi..i otrovno je... eto jedan moj trik....nadam se da će vam pomoći...
))) 

. Gospe 
i radila sam je za jednu osobu koja je jako produhovljena i koja ima posebno mjesto u mom srcu...POKLON....tako da sam sretna što sam je baš njoj imala čast raditi..
a gospu je stavila na ttanjurić da je čuva...i kad je vidjela tortu isto je rekla da je šteta rezeti...a naj jača izjava mi je bila njenog muža....prvo je bio oduševljen gospom i kad se kasnije vratio i vidio da ja režem tortu on govori " TO JE STVARNO TORTA..." Mislio on da je to sve umjetno...kao figura

Predivno!!!
to ljepilo u pištolju, to je ono cvjećarko ili ono zidarsko/malersko? pretpostavljam da je cvjećarsko ako je na vruće ljepljenje... imam oba, a i muža građevinca, zato pitam
a nekako mi se učinilo da su joj halje najbliže Sinjskoj... ma, tako sam nekako i pretpostavila da se Gospe neće jesti nego da će ostati za ukras... a to za tortu i meni znaju komentirati... kao ono: što se to stvarno jede 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.