Sada je: 08 kol 2026, 20:12.

trebam flat internet i fiksnu liniju

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: trebam flat internet i fiksnu liniju

PostPostao/la medo14 » 12 lis 2012, 09:22

bnet - imam 3d preko carneta

ovo mi je novost, mislila sam da samo iskon ima carnet, bnet ima taj 3dcarnet, točno što meni treba
i još jedno glupo pitanje :mrgreen
taj carnet je na dijete, svo spajanje ide preko šifre i tih lozinka koje je na dijete, na koga na kraju glasi uplatnica? jel na dijete?
što s tim papirom od carneta koji imam, jel se to treba negdje logirati ili samo odnesem u b-net
malo su mi pitanja blesava, ali uopće nisam u toku s tim a moram se odjaviti s t-coma jer mi je to što imamo najskuplje

sori barbi što ti se ubacujem sa svojim "pametnim" pitanjima na tvoju temu :nata
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la dunja » 12 lis 2012, 09:44

medo dijete u školi pokupi lozinku, a ti mislim javiš bnetu da ćeš ići preko carneta - mislim, nisam sto posto sigurna u proceduru, jednom kad se ulogiraš to je trajno, sve dok ti dijete ide redovno u školu
račun glasi na vlasnika linije, nikako ne na dijete
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one.”
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la Vindaloo » 12 lis 2012, 10:07

Ina66 je napisao/la:mi imamo Vip homebox, telefon + internet. na moju žalost, internet nije flat već ima neko ograničenje pa su nam zbog toga računi oko 200-300kn jer redovito prebacimo te gigabajte
pogledaj imaju li flat rate

homebox smo mi imali 2 godine. nikad više. jedva se izvukli kad nam je istekao ugovor jer su ga oni naravno nonšalantno produžili iako smo zvali i slali mailove da više nećemo. skupo i puca.
Vindaloo
Vindija Westwood

PostPostao/la anlan » 12 lis 2012, 10:11

mimi321 je napisao/la:anlan mogu li se dva kompjutera priključiti na jednu Carnet pretplatu?

ne znam, vjerojatno ima na onom linku taj podatak. i

meni je T-com stalno pucao, a na carnetu mi se u nekoliko godina valjda samo triput prekinula veza. s tv-om je jedno vrijeme bilo češće problema, i internet preko tv-a ne funkcionira baš najbolje, al ok.
ne znam ovo za lozinke preko djeteta, jer imam to na sebe.
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la dunja » 12 lis 2012, 10:13

mogu, i više od 2 :dada
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one.”
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la IINA » 12 lis 2012, 10:19

Imam sve na B-netu.
Flat net, telefon i kabelsku.
ako ne zovem mobitele račun mi je 302 kune za sve.
Sa zvanjem mobitela skoči za 20-30 kuna, nikad više od toga.
Ono što se zna dogoditi je da crkne telefon. Meni se čini prečesto, dogodi se
recimo jednom u tri mjeseca, al me razljuti strašno.
Također stalno nekaj mijenjaju programe tako da bez upozorenja ostajem
bez nekih koji su omiljeni, a zamijeni ga recimo neki tamo lokalni Pink :gaah
Nisam baš presretna sa njima, al naspram T-coma su zakon.
U T-com nit mirtva više. Radije ću bit bez ičega.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la ivana7997 » 12 lis 2012, 10:20

iina, imas digitalni tv signal?
ivana7997
Abundija

PostPostao/la IINA » 12 lis 2012, 10:21

Da digitalni.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la mrs. eastwood » 12 lis 2012, 10:23

marsovka je napisao/la:
bnet ne bih nikad.

Zasto?

bnet iz osobnih razloga - da ih sad ne razvlacim po netu, ne bih ih pustila u kucu - eto.
no - kad smo ih uzimali u obzis s carnetom - vise bi nam se bio ispaltio neki kombo bez carneta. :dunno

a sto je sad s ovim 3HRT kanalom na bnetu? je li to u osnovnom paketu ili moras uzeti dodatni?

e ja mogu isto na carnet, ali su mi kolege rekle da im je znalo doci upozorenje da skidaju ilegalan sadrzaj s torenata - pa su morali neke điđe instaliravati da im se to kao prikrije.

osim bneta iskon i optima koriste iste instalacije kao i tcom, tako da ako puca amo, pucati ce i tamo.
ne mogu reci da je tcom neko cvijece. pucala je i meni veza dok nisam sama izkonfigurirala modem, snimalica svako malo zašteka pa ih zovem. osim toga maxtv radi bez greske.

nama je flat, telefon (kojeg uopce ne koristimo) i maxtv osnovni sa snimalicom 340 kn
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la Vindaloo » 12 lis 2012, 10:25

hrt 3 ide s proširenim paketom Bneta :/ to je malo sranje, mi smo u startu bili uzeli prošireni.
Vindaloo
Vindija Westwood

PostPostao/la dunja » 12 lis 2012, 10:32

uzmeš preko carneta pa se pokrije razlika u cijeni tog proširenog paketa
mi imamo dva dodatna paketa, dječji i prošireni, evo račun za 9. mjesec je 316 kuna s pdvom, bez toga je 252 kune
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la mimi321 » 12 lis 2012, 11:39

dunja je napisao/la:mogu, i više od 2 :dada

Tnx. Definitivno uzimam iskonov carnet, za sad smo na njihovom duu i skroz je u redu.
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lena » 12 lis 2012, 12:19

sad VIP ima fiksnu i internet. navodno su jeftiniji od t-coma.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la silki » 12 lis 2012, 12:47

JiA je napisao/la:
mirbi je napisao/la:T-com paket, telefon, 15 GB neta (meni dovoljno) i MAX TV, 290kn.

ovo imam i ja, al mi nije dosta 15 GB pa prelazim na flat.
Bit ce negdje oko 300 kn.
Zadovoljna sam T com-om.

ako dobiješ račun od 300 kn izljubit ću te. imam sve to, fiksni ne koristim i dobijem 400kn i preko svaki mjesec.
ja sam prezadovoljna al' puno mi je to love.
isto to, sa malo drugačijim programima mogu imati i preko Bneta za 195 kn. paket Superbrzi 3DCARNet

i za info:
Tko može biti korisnik 3DCARNeta?
SVI korisnici CARNeta...
iz ustanova iz sustava znanosti i visoke naobrazbe i to isključivo iz skupine djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, ali ne i u njezinim eventualnim komercijalnim poslovima te također učenici, profesori i zaposlenici osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova.
silki
ni kljun ni krila ni nogice

PostPostao/la silki » 12 lis 2012, 12:50

sad vidim da je dunja sve to napiala. nisam vidjela cijelu stranicu :ajme:
silki
ni kljun ni krila ni nogice

PostPostao/la Barbi » 12 lis 2012, 13:24

Medo, sve to i mene zanima :dada i ja mislim preko Carneta uzeti, zašto ne kad mogu i jeftinije je.
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la JiA » 12 lis 2012, 13:43

silki, i ja dobijem toliko sada, jer premasim promet od 15 GB.
a sto tebi zaracunaju pa toliko platis?
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la ivana7997 » 12 lis 2012, 14:32

mi smo imali isto sto i jia, od ovog mjeseca smo presli na flat. dobivali smo uvijek manje od tristo kuna, osim proslog mjeseca kad je sin uduplao promet.

no prije prije nam je bilo puno vise zato sto smo telefonsku tarifu imali vecu, onaj start 150 ili sl, a jako malo telefoniramo. pa smo promijenili tarifu na najjeftiniju i uzeli dodatno samo prikaz broja koji zove

i stvarno nikad preko 300.

silki, moze li to biti tvoj problem? ta preskupa tarifa za fiksni telefon?
ivana7997
Abundija

PostPostao/la lara.b » 12 lis 2012, 14:36

Ne reklamiram pa ću zato prvo napisati sam na Iskonu jer mi b.net nije u ulici (nema zgrada, obiteljske su kuće pa im nije isplativo) ali da je uzeli bi ga. zašto?
otprilike je ovakvo stanje..
B.net ima optiku (fiber to the home), dok Iskon ide preko bakra i propusnost optičkog vlakna je puno veća od bakrene parice.
B.net ima odvojene protokole za TV, internet, tel...dok kod iskona sve ide kroz 2 iste bakarene žičice-koje ulaze u router-koji tek onda to troje dijeli. Zato na b.net možeš spojiti neograničeni broj TVa bez utjecaja na brzinu interneta i uz to još možeš doplatiti za puno veću brzinu interneta, a na Iskonu ne; plaćaš do maximalno 2 TV uređaja i to ti utječe na maximalnu brzinu interneta-ograničen si propusnošću bakra.
Kvaliteta slike na TVu je također osjetno bolja na b.netu nego kod iskona, upravo radi te propusnosti infrastrukture.Iskon komprimira sliku i šalje u router, pa u settop-box pa u TV, dok kod B. neta ide direktno u TV.

Carnet vam je ok što se brzine interneta tiče?!

ja kod iskona dobijem za 2 TV-a , internet i fiksni tel. račun na nekih 260-280 kn :dunno
E sad, jel puno ili nije ne znam, ne pričamo nešto preko fixnog, skype mi je tu prvi.
lara.b
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mirbi » 12 lis 2012, 14:53

Moj paket u T-comu ima 15 GB, ako želiš flat internet, to je još 60 kn, znači, ukupno 350. Neograničeni razgovori unutar t-com i t-mobile mreže.
'Čovječe, vrati se sebi dok još imaš kome.'
-----------------------------
S 2000 / R 2005
-----------------------------
Moj dućan
mirbi
volim dinarski look s mozgom

PostPostao/la Barbi » 12 lis 2012, 15:08

Carnet vam je ok što se brzine interneta tiče?!

Da. Brži je od mog koji imam doma (ali to je zato što je moj notebook malkice ostario :mrgreen )
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la skorpionka » 12 lis 2012, 18:31

dunja je napisao/la:medo dijete u školi pokupi lozinku, a ti mislim javiš bnetu da ćeš ići preko carneta - mislim, nisam sto posto sigurna u proceduru, jednom kad se ulogiraš to je trajno, sve dok ti dijete ide redovno u školu
račun glasi na vlasnika linije, nikako ne na dijete

Mene ovo isto zanima, mogu imati Carnet na svoje ime, samo me zanima kakva je procedura za one koji su već otprije 3D b.net korisnici?

Inače, mi s B netom nikavih problema nemamo a imamo ih već godinama. Superbrzi flat internet, flat telefon prema fiksnim linijama je samo uspostava poziva, inače sve fiksne linije neograničeno, uz prošireni paket tv-a, uz najam routera, sve me dođe max 300 kn mjesečno.
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la dunja » 12 lis 2012, 19:07

dijete digne u školi potvrdu o redovnom školovanju i šifru za carnet, pa nazoveš bnet i kažeš da bi se prebacila na carnet pa ili ti njima odneseš tu potvrdu ili ti oni dođu doma po to, ne mogu se sjetiti kako je bilo kod nas
Tom Hiddleston
dunja
most

PostPostao/la skorpionka » 12 lis 2012, 19:26

ja bi na svoj Carnetov edu identitet, znači moram po potvrdu kod poslodavca na faks.
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”
skorpionka
kimera a la vache

PostPostao/la mrs. eastwood » 12 lis 2012, 20:43

koliko se ja sjecam - imala sam vipov mobilni internet na carnet.
nista ti ne dajes potvrdu nikome... nego kad se ulogiravas na internet koristis tu sifru. ukoliko se ulogiras s nekom drugom - onda ti ide normalna tarifa... ovo je bilo doduse prije tri godine ovako.

hm, a da - i sjecam se da je bnet trazio da nositelj tog carnet pristupa bude i nositelj racuna. ne znam je li tako sada - to bi eliminiralo đake i učenike iz priče, je l?
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la medo14 » 12 lis 2012, 21:41

baš ću ovaj vikend ići s tim papirom od carneta da ugovorim, još nisam definitivno odlučila ali b-net ili iskon
sad gledam tu podvrdu (podaci o elektroničkom identitetu) od carneta i na njemu piše ime djeteta, škola kojoj pripada, tako da ne kužim što bi trebala još i potvrda da ide u tu školu,
na papiru je ime, prezime i šifra, jel to dovoljno ili treba neka potvrda da se vidi da ja kao nositelj računa uplatnice i kćer smo u istom stanu tj. na istoj adresi
a jesam zakomplicirala :ajme
medo14
kraljica tablica

PostPostao/la Ruža ljubavi » 13 lis 2012, 00:28

mi imamo t-com flat internet, fiksni i max tv sve skupa 300 kn što mi je malčice puno. e sad mene zanima ako bi se prebacila negdje dalje da li će mi i dalje dolazit t-comov račun? jer jednom prilikom smo se htjeli prebacit u iskon i lijepo pitamo ženu ako se prebacimo kod njih hoćemo dobivat račun i od t-coma kaže žena ne, da bi na ugovoru sitnim slovima pisalo da ćemo uz iskonov račun dobivat i od t-coma :dunno. ne pada mi napamet plačat dva računa :bigno
slika
Ruža ljubavi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MalaSirena » 13 lis 2012, 07:08

Mi imamo Iskon TRIO i računi su nam od 250-300 kn. Internet je flat, telefon plaćamo po potrošnji, ali jako malo telefoniramo s fiksnog. Plaćamo dodatno snimalicu, a preko zime uzmemo veći paket s više crtićkih programa (tada je račun oko 300 kn). Imali smo do sada tri situacije kad nije radio internet, ali relativno brzo je to riješeno (mislim da Iskon imamo 3 godine i uopće se ne sjećam kad smo zadnji put imali kakvu frku).
Mišonja 03.09.2003.
MalaSirena
i neuništiva mesna štruca

PostPostao/la mimi321 » 26 stu 2012, 12:12

Prije nego se odlučim za Carnet da opet pitam mogu li se dva kompjutera priključiti na jednu internet liniju preko Carneta jer mi je žena na informacijama rekla da ide samo jedan.
dunja je napisao/la:mogu, i više od 2 :dada

Dunja, može malo pojašnjenja jer bi mi bilo bitno da se može.
C. skorpion 2007.
D. vaga 2002
mimi321
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la marsovka » 26 stu 2012, 12:21

Da li netko zna nesto o ovoj VIPovoj ponudi:
http://www.vipnet.hr/paketi/vip-trio-paketi
Trio paket za 150 kn :shock Plus, dobijes tv za 1 kn uz neki ugovor... Iskustva?
marsovka
celebrity

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.