.....al nebi bilo loše za promjenu

Sada je: 24 lip 2026, 10:12.
.....al nebi bilo loše za promjenu

I ja sam jako rijetko, skoro nikad.
.
moraš uvjek glumit mamu i djeci a skoro i mužu....
nema nama odmora....24 satno radno vrijeme...ha aha ha
izležavajuća pred kaučem
javim ako u međuvremenu sve otpadne 
torta izgleda mrak!

al na ovu s mužem sam odvalila
Em je moj odmah pogodio motiv čim sam rekla da je to bilo za nečijeg supruga, zna omiljenu pozu 

baš je na tren situacija bila nezgodna
zna to tako biti
bitno da je dobro završilo i da je slavljenica sretna... a i ima zašto biti, torta je krasna
Helena71 je napisao/la:Uživam u pogledu na vaše torte s mojom potencijalnom slavljenicom, al smo svi šmrkavi i nikak da dogovorimo proslavu pa je zato potencijalna![]()
dakle, kako ste već i pretpostavili, onu potencijalno nestabilnu tortu odgađamo do daljnjega... mislim da neće biti problem što se stabilnosti tiče, samo nek' nam slavljenica (i njena mama) ozdrave i eto slikica... draga, drž'te se! 

...da je meni bila takva torta kad sam bila mala... 

milka je napisao/la:a Tinchi ja ti ne bi izašla nema šanse, još bi te u neku stvar poslala hehhheh
štrumpfovi su...da je meni bila takva torta kad sam bila mala...

predivna

samo ti kradiTinchiS je napisao/la:Morat ću ti ukrasti ideju.
al' mogle bi onda i uskladiti cijene

boysmama je napisao/la:samo ti kradiTinchiS je napisao/la:Morat ću ti ukrasti ideju.al' mogle bi onda i uskladiti cijene
![]()
sad si me baš sjetila, neki dan gledam ja fejs od ovog proizvođača svijeća i kad tamo ISTA torta ko moja (ona velika na kat sa zecom, po uzoru na jednu svijeću)... prvotnojer znam da ju ja nisam u to doba radila... a čak ni je ni loša kopija, skroz solidna
![]()
a da to nije tvoja bila?![]()
sad šalu na stranu, to je normalno u svakom poslu, čim stavljamo slike na internet, netko će ih neminovno kad-tad kopirati, ne opterećujem se previše time, posla ima za sve... uostalom, i ja kopiram sve što vidim da mi se sviđa i smišljam kako da to izvedem... ni meni ne izlazi sve samo iz glave

kiki i lara je napisao/la:boysice potpisujem tvoje riječi...sveti internet...malo internet....malo moja mašta...i dobiješ spoj za 5 ...opet unikatno....i torta je superička
a još sam ponosnija kad moja ispadne bolja od originala 
TinchiS je napisao/la:Nisam ja radila na kat sa zecom![]()
to je bila šala
ti bi to definitivno bolje bila napravila
TinchiS je napisao/la:Jedino mi je koma kad dobijem da mora baš ista bit ko nečija s fotke, onda se ko plagijator osjećam al kaj mogu kad bi oni baš takvu.
nije mi se to nikad dogodilo, na svu sreću... zasad sam samo imala narudžbe sa identičnim kopijama vlastitih torti... a ni to mi nije neki užitak, al' ajd'

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.