Bellitza je napisao/la:sve je to uzasno vremenski zahtjevno i iscrpljujuce ali pali ovaj tjedan, vidjet cemo na duge pruge.
to je tako. vidjet ces da ce vec za 15 dana sve to usvojiti, a oko nekih drugih stvari krenuti s otezanjem. i tako to ide. sad nađeš rješenje, metodu za jedno - iskrsne drugo. ovo gore sto si opisala je ustvari niz metoda koje uspjesno koristite.
ali kad mi u svojoj glavi posložimo modus operandi - da cemo imati takav pristup toj maloj glavici - sve drugo ce doci samo po sebi.
drago mi je da vam ide na bolje!

MM i ja smo par puta mislili da je uho boli ili nešto drugo..uf uf...ona je ja uzmem, kad se napokon da uzet, i onda oćemo pjevat munčiće (majmunčiće), ima pjesma od Bruna Marsa Lazy song, nju obožava, onda ja u pol noći pjevam, dok se ona ne smiri, tek kad se smirim je mogu pitat nešto, tipa, oćeš se vodice napit, oćeš mazit medu..onda to ide lagano...a nekad i ne ide lagano, kad ej tako preumorna, onda usljedi i respiratorna kriza..onda showowi...
..al nekad ona sve nas prevari 

. Sa 2i pol god! Imamo i manje bacanja i ispada. Sazrijeva moja ljubav 
).
meni moj skoro trogodisnjak kad me opali nogom i ja mu priprijetim da sam ljuta i da cu otici veli: pa samo sam te malo, nije to za otidjenje