Sada je: 07 kol 2026, 13:08.

, a trece - je prevagnula dobra fotka!Lena je napisao/la: obzirom da nisam mogla naci drugu ucinkovitu metodu eliminacije isla sam na tri recepta koja cu definitivno isprobati iduci bozic

koji su sastojci. iako mi matrosen borići izgledaju wow - imaju za moj ukus puno previse jaja. 
mrs. eastwood je napisao/la:meni je ful bitno, cak i prije same slikekoji su sastojci. iako mi matrosen borići izgledaju wow - imaju za moj ukus puno previse jaja.
.
mrs. eastwood je napisao/la:nego sad da poklopim samu sebe, razmisljam o onoj noninoj torti s limunom i pinjolima na kruštadi od prhkog tijesta

obožavam ih, one bi bile sljedeće za koje bih glasala da sam mogla, pa paprenjaci koji su me oduševili i jedni i drugi. žarbo, pita mog djetinjstva, nema slavonske svadbe, kirbaja ni blagdana bez žarbo šnita 
Solea je napisao/la:ne da sam mijenjala nego sam i mijenjala i preslagivala redoslijed do zadnjeg.

. 

Bajadera3 je napisao/la:prvo sam isključila one koje i sama radim, onda sam isključila one koje sigurno nikada neću raditi (jer sam prešlampava i prelijena), i za preostale mi je opet falilo bodova
svi su mi super i stvarno mislim to uvezati i pokloniti svojim curama kao temelj za buduće Božiće.

mislim da se razumijemo, nisu moje prijave nego sam baš ta tri kolača radila... mmm sve prefino, ali pošto moji nisu baš za te suhe kolačiće ja sam pojela sigurno 70 % toga

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.