Mi oduvijek slavimo doma, doduše u kombinaciji kuća- dvorište pošto slave kasno u proljeće i ljeti, i stvarno nikakvih problema nikad nema, dapače. I slave od popodne od 14-15 pa do 21-22 sat. Fora je kad padne mrak jelte. Obično oko 19-20 dodju roditelji pa s većinom još posjedimo do 22.
Klinci se predivno sami zabavljaju i igraju i sami nadju zanimaciju. Ja nadgledam, diskretno ,nudim jelo, piće, ali se ne uplićem u igru i zabavu. (uvijek ih je između 15 i 20)
Jedne godine sam organizirala traženje skrivenog blaga i utrku s lopticama u žlici, no samo te godine jer im jednostavno nije potrebno i sami imaju mašte i lijepo i kreativno se igraju i zabavljaju, sami organiziraju igre pa tko želi ,niš se ne nameće. Crtiće ne gledaju, to mogu i doma.
Što se tiče hrane i pića nikad ne natrpavam junkom ,imamo tople sedviče i pizzu, domaće dizane kiflice, štapiće, kokice, perece, suhe kolačiće i tortu, od pića vodu i ledeni čaj (koji doma pripremam- biljni od svog bilja iz vrta, toga popiju u ogromnim količinama.
Uvijek je veselo, spontano i klinci odu doma veseli, naigrani i umorni.
Mojima je proslava rođendana od dva sata npr u igraonici malo kad su navikle na ovakve maratonske.

Kod nas su normalni ti starinski- tj rođendani doma, ali meni su dragi jer se klinci zbilja igraju, a sam prostor nije prepreka. Nedavno su moje bile na jednom zimskom znači isključivo kućnom bilo ih je 18 u malom prostoru, ali im je bilo predobro. Isto su bile od 15 pa do 21 (doduše i ja sjedila tam od 19 i 30 uz

)
Kad se ima volje sve se može i da.
Iskreno po meni su igraonice preforsirane i punoooo precijenjene za to što se nudi i koliko vremenski djeca tamo provedu.