Sada je: 27 srp 2026, 15:48.
Moderator/ica: Diami

na kraju sam još i prenijela i rodila u 42. tjednu 
, nisam smjela mesti i hodati uz stepenice

seksala se jesam u zadnje vrijeme ali brate mili nitko mi nije rekao da je to zabranjeno
Ok evo sad neću više obečajem 
jer nemam iskustva s ovim.
Jednostavno mi nije jasno da prije dva tjedna doktor to u 45 minuta na 4D UZV koliko me pregledavao nije vidio
...ništa nije rekao niti da se spustila niti da je dolje...možda im UZv na Svetom duhu nije bio dobar

, baš čudno. Ili je to ona politika "neću ništa govoriti jer ionako ne možemo ništa učiniti pa ću reći kad za to dođe vrijeme da se bezveze ne brineš" - to sam čula od jednog dr. Iako, ovdje se mora mirovati pa itekako treba reći.
Joj..nemate pojma koji mi je kamen pao sa srca... ali nevjerojatno da se tako može fulati
...a malo je vjerojatno da se posteljica baš u ova dva dana pomakla na gore
ah...tko bi ga znao
čak je i sestru zvao da mi potvrdi gdje se nalazi posteljica
a dobila sam i slikicu
i moja malena divljakuša divlja sve u šesnajst
, non stop navlači tu pupčanu vrpcu prebacuje je iz ruke u ruku ko da igra ping pong
...pa si onda malo ženska odmori podsjeća me na onog snoopya
stavi ruku ispod glavice pa se sa nogama odbacuje
...ma joj...jedva čekam da je primim
a on meni pa nije ona u šetnji da se prešetava sad sim sad tam kako beba raste i napreduje tako se maternica širi i logički je da se penje jer prvo ide beba van pa tek onda ona
...ova dva dana su mi baš bila onak
možda sam čak u podsvjesti i imala grižnju savjesti jer sam ne aktivna već hiperaktivna i non stop sam u petoj brzini...pa sam mislila da sam to napravila sa svojim ponašanjem...
Pa kako je taj prvi dr. tako fulao??! Pa nije posteljica i njen položaj baš nevažna stvar... A bome u dva dana se sigurno nije totalno pomakla!

ali znaš kaj niš me ne može iznenaditi. Na dan kad sam rodila Frana ujutro su mi rekli na UZV da će to ići brzo jer je beba mala oko 3 kile a malac se rodio 4950 grama i 56 dugačak.
Pa sad ti nešto reci ili budi pametan
ma nije me bilo strah carskog nego ove rečenice: Dijete je također izloženo visokom riziku zastoja u razvoju, jer posteljica ne može osigurati dovoljno hranjivih tvari potrebnih za razvoj djeteta.
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.