iako... i sad je flekavo, mozda ne moze gore

Sada je: 06 kol 2026, 15:47.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Una je napisao/la:mora da je odličan?

! Ova druga dva koristim samo za suđe koje mi ne može na indukciju, kao npr tave. Frižider nismo htjeli ugradbeni, meni izgledaju ugradbeni manji unutra
Napa mi je velika, nije ugradbena, ako možete stavite onu od 90cm, izvuče mirise samo tako. Mašina za suđe nam je ugradbena Bloomberg, dok god ja ne perem super al da sam turbo zadovoljna nisam, dosta mi mokro suđe bude.

tanjabb je napisao/la:Tako da ne znam sta Eastwood radi sa svojom.

i kad je "prljava" izgleda lijepo i elegantno, a tek kad je očistim
, baš sam sretna što sam je kupila
s čime ih vi čiji su čisti održavate?

- makar novije imaju kao neki display koji ti na pod projicira vrijeme i program - mene bi to živciralo, to mi je k'o da neka buba ide po podu
) - ovo sve nešto programabilno bip tu bip tamo je fora ali i tlaka pomalo.
, nije loše ni imati onaj 2 odvojenim motorima za frižider i ledenicu jer kad ju odmrzavaš, frižider ti radi, i energetski razred za sve aparate, naravno je za uzeti u obzir...
. Nema nikakvog rifljanja pecnice. I da ima viseslojno prednje staklo, da nije vruce (iako nemas vise malu djecu da bi se bojala rucica na vrucem staklu ali svejedno manje zagrijava prostor).
. Malo ti treba vremena da se uhodas s reguliranjem temp. Jaaaako brzo zakipi voda/mlijeko.... Bolje je kad svaka ploha ima svoju regulaciju (inace moras izabrati koji ring/plohu pa onda regulirati temp. sto je recimo nezgodno kad ti kipi mlijeko).
)

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.