Nemam hormonskih problemčića, moja mama veli da je kod mene izražen "stomatološki sindrom", zubi mi, naime, stalno rade
Moj je stvarni problem u pretjeranoj opuštenosti. Ne cijenim ljude po statusu, po obrazovanju, a pogotovo ne po izgledu, pa tako, kontam, i drugi cijene mene
Izgled mi ali ono baš nikad - nije bio važan, čak se i ne šminkam, a žene oko mene padaju u nesvjest kad velim da ne koristim niti ikakvu kremu za lice. Nemojte sad mislit da san neka neuredna, zarasla ženetina, nisan (ima tu cura koje me osobno poznaju

), ali me nećete vidjeti u top modi i u postolama od iljadu kuna. I to je, eto - postao problem. U mom ormaru još uvijek stoje levisice od prije tonaže i nekada ih sa sjetom razvučem, mogle bi mi stat na - jednu nogu
Što je napravilo klik?
Razvrstavali smo prije tjedan, dva, fotografije, kao, napraviti ćemo albume za svakog od pilića i tu smo se raspametili, sjetili se svega u naših 20 godina i onda je krenulo "Vidi kako ti je mama BILA lipa!", pa "Ala, vidi mame kako je BILA lipa!", a ja se sve mislin - kad san pristala bit lipa?! I ko je za to kriv? Naravno, moji zubi, kako rekoh na početku!
E, mislim se, nećeš majci! Četrdeset je u (oooogrooomnoj) guzici, vrime je da postanen (opet! hvalite me usta moja) riba.
I stadoh na vagu! A to nisam nikada radila, zašto? Ne znam hoćete li ovo razumjeti, ali zato jer me je SRAM MENE OD MENE!
I, eto, nedjelja navečer 97 kilograma! Na moju visinu od metra i 75 to je debeli višak od najmanje 30 kila. Raspitala sam se, složila na papir što i kako treba i evo, danas je petak, a vaga veli 94. Svjesna sam naravno da je taj gubitak čisti višak vode u organizmu, ali mi svejedno mami osmjeh
Što to radim?
Deset dana unosim u organizam samo proteine. Ujutro srknem nesicu, bez cukra, bez sladila, potom oko jedanaest, podne pojedem posni sir ili par feta šunke, naravno - bez kruha, kruh je strogi NO NO, za ručak (a dolazim doma iza četiri) je na grill tavi okrenut filetić piletine ili junetine, začinjen, može uz senf i par kiselih kukumara, navečer pojedem jogurt. naravno, cijeli dan cugam vodu, u početku jer je tako naloženo, sada zato jer sam žedna
Planiram ovako do srijede, a onda ću proučiti kako ide nastavak...
Ala, koji san ja skriboman, jeste ovo uopće uspile pročitat do kraja?