Sada je: 06 kol 2026, 22:39.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Stefanova_mama je napisao/la:Da se nadovezem i ja. I meni treba nova. Ovde mi svi preporucuju neku gorenje sa dva motora i koja se izvlaci (tanka). Da li neko zna vredi li?
)

Stefanova_mama je napisao/la: gorenje sa dva motora i koja se izvlaci (tanka).
skorpionka je napisao/la:ja bi protok birala prema volumenu prostora koji je izložen toj pari, nije svejedno jel kuhinja odvojena ili je povezana s boravkom.

Liv Tyler je napisao/la:Eh da, zaboravila sam napisat da mi treba za ispod elementa, rupa je u ziduispod elementa i dnevni je spojen s kuhinjom, dakle veći prostor. I da da ima dobro svijetlo.

Stefanova_mama je napisao/la:Da se nadovezem i ja. I meni treba nova. Ovde mi svi preporucuju neku gorenje sa dva motora i koja se izvlaci (tanka). Da li neko zna vredi li?

Liv Tyler je napisao/la:Eh da, zaboravila sam napisat da mi treba za ispod elementa, rupa je u ziduispod elementa i dnevni je spojen s kuhinjom, dakle veći prostor. I da da ima dobro svijetlo.Stefanova_mama je napisao/la: gorenje sa dva motora i koja se izvlaci (tanka).
Takva se zove ugradbena i otvor joj je odozgora. I ja bi tu, al ne znam bi li pasala na moju rupu koja je iza nape, ne znam kako se drugačije izraziti.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.