Sada je: 30 tra 2026, 02:56.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

ovo bi bilo idealno, pa da mu neobavezno i postepeno prilazite, prvo ti par dana, pa onda dozvoliti njemu.Diami je napisao/la:Nemamo obitelji, poznanika, prijatelja da imaju skroz mirnu, opuštenu mazastu životinju bilo koje vrste, pa da se tako može postepeno povremeno upoznati i dodirivati.

- navodno sam ja s par godina tako nekog vučjaka grlila pri nekoj šetnji s rodbinom (imam i fotku za dokaz
, a svakako nađi slikovnicu Plašljiva vjeverica traži prijatelja (zamišlja si idealno prijateljstvo sa zlatnom ribicom a završi družeći se s bučnim slinavim psom
)
to bi i onda trebalo biti neko totalno mirno i mazasto štene...
Bubidea je napisao/la:ja bih njega svakako pitala zeli li i tog zamorcica u svojoj blizini. ne bih samo tako dovukla zivotinju u kucu.

ali se nisam ništa posebno brinula.
Išlo je to postepeno, baš je svjesno naglašavala da ona voli pse.
što bi objasnila da mu je samo dala mjesta da prođe.
Postepeno ih je prestala zaobilaziti, još bi se povremeno stresla kad bi se neki pas ukazao pored nje, a nije ga vidjela da prilazi.
Nema šanse da neće prići i htjeti pomaziti bilo kojeg. 

bjasnila da mu je samo dala mjesta da prođe.

, za kći
ne diram te ne diraj memmar je napisao/la:E sad tko će vam prepustit tako dragu mačku

).... jest da ju je ova izgrizla uzduz i poprjeko ali poanta je da je mama svladala strah.....

Moja sestra ima kornjaču, i moj klinac obožava kad joj treba čistiti akvarij i kad ju treba hraniti, a opet to nije životinja koja skače oko tebe ili ju treba maziti. To mi izgleda kao neki kompromis između živahnih životinja i ribica (koje su meni više ukras nego ljubimac). Naravno, imati na umu da i kornjače zahtijevaju "startnu opremu" koja nije jeftina.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.