Sada je: 27 srp 2026, 23:33.
Moderator/ica: Diami

suza je napisao/la:opet pusim samo sto me ovog puta strah da nebude nekh posledica
suza je napisao/la:da slazem se sa tobom al mislim da je i stetno da naglo prekinem sa pusenjem jer je to neopisiva nervoza koju svakako osjeca i bebe
da nije zalosno bilo bi smijesno 

a bebici neće biti kriza kad se rodi bez nikotina koji prima svakodnevno preko tebe?
MALA2006 je napisao/la:Meni je pomagalo vizualiziranje - zamišljala sam da bi svaki dim koji bi uvukla ulazio u maternicu i obavijao bebu koja bi se davila u tom dimu na jednak način koji je mene smetao kad mi ušla u jako zadimljenu prostorija.
teško je, ali vrijedi svake muke.
Aaa na ovu temu bih svasta ruzno mogla reci pa cu se suzdrzati!
ma odvratno

zasto truju nerođeno dijete ?

suza je napisao/la:da slazem se sa tobom al mislim da je i stetno da naglo prekinem sa pusenjem jer je to neopisiva nervoza koju svakako osjeca i bebe
bila na održavanju trudnoće od prvog dana, vukla prepare za sobom i držala cigaretu u ustima
kao beba sam bila jako bolesna, dojena niti jedan dan, sa godinu dana sam imala 7kg. ne znam dal je zbog cigareta ili se sve to iskombiniralo.

da znam da mi je jedina danas...tek onda bi mi živci radili
ali naravno brzo me prođe jer imam čudo u sebi i moje nostalgije i buntovništvo su trenutno u drugom planu
ili kak šećem na jesen s bebom po kvratu i sjedam u pušački birc i pijem kavu dok beba spava u tom dimu...
nekak sam skužila da će mi biti puno teže u životu s bebolinom ako ostanem pušać 
Mary5 je napisao/la:I sta jos, rekla mi je ako sam nervozna i ako ne mogu bez cigara da radije zapalim nego da se nerviram... .
TOMISLAVA je napisao/la:Rekao je da ako da, da ne prestaje naglo nego da smanji koliko je god to vise moguce, jer da ce vise naskoditi bebi majcina nervoza zbog nezapaljene cigarete nego ta jedna cigareta koja se popusi.
MALA2006 je napisao/la:Tko želi naći će način, tko neće naći će razlog

mirbi je napisao/la:Uvijek me iznova čudi kako netko uspije naći opravdanje za pušenje u trudnoći.Ili pak u prostoriji u kojoj borave djeca.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.