super mi je ovo sa rižinim pahuljicama, ja se toga nikad ne bi sjetila a savršeno je jednostavno i lagano.

Sada je: 24 lip 2026, 13:01.

...odmah recept od tortica i od smjese sa rižinim pahuljicama...luuuudilooooo
TinchiS je napisao/la:haha, pa možemo neki fan klub osnovati

olja2208 je napisao/la:pa mi treba crna farbamilka je napisao/la:super crnu, baš se tako zove, naruči u Dore.

ma ja sam u BiH.milka je napisao/la:super crnu, baš se tako zove, naruči u Dore. meni nijedna crna ne valja nego ta. dostava ti je već sljedeći dan

kiki i lara je napisao/la:hvala naa receptiću...već odavno tražim neki jednostavni al nikako nać...zato veliko hvalaaaaaaaaaaaaaa

olja2208 je napisao/la:ma ja sam u BiH.milka je napisao/la:super crnu, baš se tako zove, naruči u Dore. meni nijedna crna ne valja nego ta. dostava ti je već sljedeći dan

....je da ja radim 3 d figurice ali su mi tako kao ležeće slike isto prekrasne.....
pčelica_maja_23 je napisao/la:Meni je divna i još uvijek nedostižna... Baš je lijepa.
milka je napisao/la:super crnu, baš se tako zove, naruči u Dore. meni nijedna crna ne valja nego ta. dostava ti je već sljedeći dan

Floribunda je napisao/la:liv jel mi mozes tocno stavit link koje boje da kupim,mislila sam svjetlucavu,ili za to ima sprej?i tila bi boje al da me uputis ,kupi te i te...i kupit cu si alat za oblikovanje ,jer mucim se sa svim i svacim da bi oblikovala!
zanima me jos nesto...gore je jedna od cura objasnila kako se rade figurice sa rizinim pahuljicama? di kupite mansmelow?? drugo kako obucete figuru u ticino a da se ne vide spojevi ,dali ima na jubitubu?? pliz pomoc
nego Marshmellow. Ima ih u Mulleru, u Lidlu ih zna biti i u Konzumu. U Konzumu se nekako drugačije zovu ali isto nekak sa Marsh
( ili Mellow ne znam točno 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.