misliš da neću, briga me za oblik, samo da su ukusne. 
Sada je: 07 kol 2026, 20:30.
misliš da neću, briga me za oblik, samo da su ukusne. 
zvrka je napisao/la:Ovaj premaz od tame mi se čini super
zvrka je napisao/la:tama -digo, liv-svježi kvas

nadam se da ću se uspit upustiti u pečenje. prošle godine mi cila neka suhonjava bila, pa tražim neki fini recept.
da ne kupujem sad litru prošeka za pogače... Od ove smjese dvije ispadnu?
, bila je super ukusna tako da...samo naprijed! 

ja iman za pogadje recept jos od moje prababe

, pa sam jednu ubacila odmah, a drugu i još jednu malu pletenicu ostavila da se još dižu...
prvo dizanje mi bude super, a kad premijesim i ostavim - tako-tako. 

ili su motivi preveliki, ili ih ni nemafora je da svi sastojci moraju biti topli,ja imam od inoksa posudu za tijesto uvlaim brasno u pecnicu na 5 minuti da se zagrije i rucno sve mijesam,jaja sa sobne temprerature,i drugo vecinom stavlja se toplo...margarin mast i ulje se pomjesa i rastopi,ne da provri nego da se samo rastopi ,moze i na vatri al stvarno jako malo...
. Mislim da to sve radim dobro jer mi se prvi put dobro digne tijesto. Problem je u drugom dizanju. Ili pečenju 

gaga0305 je napisao/la:u mom gradicu nigdje salveta s kojih bi mogla uzet motiv za jajaili su motivi preveliki, ili ih ni nema

Liv Tyler je napisao/la:Od kolaca cu raditi ledeni vjetar.

Floribunda je napisao/la:Bornice moja izvini ja upravo sad radim i pojla sam se ziva ako je ko isa raditi nece mu uspit...uglavon sve ide kako sam na9isala samo se na kraju dodaje brasna cilo kilo plus po potrebi dodaje se do onog trrna ksd se vise ne lipi,a to je stvarno jako malo.... bornice stvarno mi je zao,kako je uspilo....1dcl ce ti biti maloi bit ce ti tvrdo.ja sad cekam svoje da se dignu i veceras cuvam stavit slike...naravno akouspije
, samo mi reci u kakve kalupe stavljas pogace peći? Jer ha svoje stavim u običnu rostijeru i onaj premaz sa narancom i vanilijom (jel to vanilij šećer ili ekstrat vanilije) mi se jaaaaaaako sviđa

anaši1507 je napisao/la:Tami pogaca ti izgleda, samo mi reci u kakve kalupe stavljas pogace peći? Jer ha svoje stavim u običnu rostijeru i onaj premaz sa narancom i vanilijom (jel to vanilij šećer ili ekstrat vanilije) mi se jaaaaaaako sviđa
Liv Tyler je napisao/la:tamo jel radiš duplu dozu ili što?

Mucilo me i to sto mi se nije digla, ali se zato u pecnici utrostrucila.

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.