bar kod nas nije problem naći penzijonera u 30tim koliko 'oćeš, nije to uvreda (ja bih sutra u penziju da mi netko ponudi) 
Sada je: 06 kol 2026, 17:37.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
bar kod nas nije problem naći penzijonera u 30tim koliko 'oćeš, nije to uvreda (ja bih sutra u penziju da mi netko ponudi) 

ili u sportskim dućanima. To mi se redovito događa pa bauljam po dućanu i koga god pitam ne radi na tom odjelu
ili da bi saznala nešto o npr nekom biciklu moram čekati pol sata jer je jedan jedini koji tam radi na servisu prije kupljenog bicikla.
ko ja niš se ne kuži u to, ova ju ne može, ne smije, ostaviti samu da malo razgleda nego mora biti uz nju i to trajeeeeeeeeeeee, nije to ko kupiti čokoldau i to kužim, ali ne može onda u špici imati jednog prodavača u takvom specifičnom dućanu. Ukratko svi smo izašli van i otišli u sljedeći
Hvala bogu ima ih.
sreća pa smo genijalku ignorirali i pronašli prodavača koji nije zaposlen na lijepe oči već ima neka saznanja o robi koju prodaje. pričam o hervisu u cc1 u zg.
, i kod njih me to uopće ne smeta
mamainana je napisao/la:u mom malom Konzumu prodavačice su uvijek nasmiješene i ono što je posebno zgodno na akciji imaju na blagajni i ponude ti i imam osjećaj da su plaćene na proviziju jer svakom uvale više nego po što je došao s osmijehom na licu, i kod njih me to uopće ne smeta
u zgradi, tete su uglavnom simpaticne i ponekad si pocavrljamo, ponude ovo ili ono... ali, kazem, to nije isto. veliki ducani nemaju tu "intimu", tamo su kupci sa svih strana svijeta
. u takvima ocekujem osoblje koje mogu pitat ako me nesto zanima, jedno hvala, molim, dobar dan i dovidjenja je dovoljno, ne ocekujem cavrljanja. 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.