Sada je: 06 kol 2026, 13:40.

Billa

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Re: Billa

PostPostao/la Nana1971 » 26 tra 2013, 18:54

pa što, bona, ne reče da si penzionerka ako bi ti za to dali popust!? :plavusa bar kod nas nije problem naći penzijonera u 30tim koliko 'oćeš, nije to uvreda (ja bih sutra u penziju da mi netko ponudi) :nata
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema
I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
Nana1971
blissful reduša

PostPostao/la alexandra » 26 tra 2013, 19:22

ja ću samo reći: pazite šta pišete i s kim se dopisujete. veliki brat vas gleda :cool :lol
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la JiA » 26 tra 2013, 19:43

:lol
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la bubsek » 26 tra 2013, 20:41

ja dosta cesto odem do bille pa za ovu recenicu cujem prvi put... :dunno
Kraljica-2005

Princeza-2010

Mala princezica-2015
bubsek
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la patkica » 26 tra 2013, 22:53

Onda u "tvojoj" Billi ne rade po naređenju.

Što se spike s penzionerima tiče - mene utorkom pitaju ali uvijek u formulaciji "koristite li popust za penzionere" - a ne jesam li penzioner. Kajjaznam - teoretski sam mogla u dućan doći s mamom ili nekim drugim penzionerom i zaista koristiti taj popust. Ili biti kako Nana kaže - mladi penzioner :dunno
Mislim - da ne pitaju to u vrijeme penzionerskog popusta, odmah bi se našao netko ko bi ih optužio da žele prikrit mogućnost popusta. :dunno

Big brother :buket
patkica
svizac

PostPostao/la alexandra » 26 tra 2013, 23:02

ea, vidiš taj popust utorkom je za umirovljenike i nezaposlene. a nezaposleni mogu bit svi, a mlađahnih penzionera u našoj deželi, da ne povjeruješ.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la anđeo2601 » 27 tra 2013, 01:34

trgovac sam inače i meni ide na živce takva pitanja postavljat,al jbg nemoj nekom postavit a slučajno da to šefica čuje odmah zove telefonom da kaj sam kupcu zaboravila reč.....vama ide na živce,a kak tek meni :strah
anđeo2601
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la teutonija » 07 svi 2013, 09:37

Ne kupujem u Bili, nema mi nijedna blizu, ali imali su neš slično u Konzumu, e to me malo iritiralo, mislim i tim blagajnicama to očito ide na živce. :roll
U DM-u kod nas nema, ali nude ono na akciji i ajd ok, ali ak nas 5 čeka u redu svi smo to čuli , ne mora ponavljat to svakome tko dodje na red. To me iritira. Al velim opet, nije ona kriva. :dunno

Ustvari najviše me nervira kad u trgovini nema osoblja pogotovo kad gledam neš od tehnike u koju se kužim ko :plavusa ili u sportskim dućanima. To mi se redovito događa pa bauljam po dućanu i koga god pitam ne radi na tom odjelu :gaah ili da bi saznala nešto o npr nekom biciklu moram čekati pol sata jer je jedan jedini koji tam radi na servisu prije kupljenog bicikla.
Okrenem se i odem.
Isto mi se dogodilo nedavo kad sam kupovala fotoaparat za mamu. U dućanu jedna prodavačica(arena centar- subota- gužva) unutra gužva, ja bila 3. po redu, prva kao kupuje mobitel, pa isto :plavusa ko ja niš se ne kuži u to, ova ju ne može, ne smije, ostaviti samu da malo razgleda nego mora biti uz nju i to trajeeeeeeeeeeee, nije to ko kupiti čokoldau i to kužim, ali ne može onda u špici imati jednog prodavača u takvom specifičnom dućanu. Ukratko svi smo izašli van i otišli u sljedeći :dunno Hvala bogu ima ih.
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la Nana1971 » 07 svi 2013, 09:42

o, to je tek super, kad prodavačica u sportskom dućanu kaze da je razlika između pancerica samo u bojama i dizajnu, da si izaberemo koje nam se vise sviđaju :p sreća pa smo genijalku ignorirali i pronašli prodavača koji nije zaposlen na lijepe oči već ima neka saznanja o robi koju prodaje. pričam o hervisu u cc1 u zg.
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema
I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
Nana1971
blissful reduša

PostPostao/la mamainana » 07 svi 2013, 09:45

u mom malom Konzumu prodavačice su uvijek nasmiješene i ono što je posebno zgodno na akciji imaju na blagajni i ponude ti i imam osjećaj da su plaćene na proviziju jer svakom uvale više nego po što je došao s osmijehom na licu :) , i kod njih me to uopće ne smeta
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la TmamaKiN2 » 07 svi 2013, 10:25

mamainana je napisao/la:u mom malom Konzumu prodavačice su uvijek nasmiješene i ono što je posebno zgodno na akciji imaju na blagajni i ponude ti i imam osjećaj da su plaćene na proviziju jer svakom uvale više nego po što je došao s osmijehom na licu :) , i kod njih me to uopće ne smeta

to je druga stvar, to je kao "obiteljski ducan". isto je i u mom malom Konzumu ;) u zgradi, tete su uglavnom simpaticne i ponekad si pocavrljamo, ponude ovo ili ono... ali, kazem, to nije isto. veliki ducani nemaju tu "intimu", tamo su kupci sa svih strana svijeta ;) . u takvima ocekujem osoblje koje mogu pitat ako me nesto zanima, jedno hvala, molim, dobar dan i dovidjenja je dovoljno, ne ocekujem cavrljanja. :mah
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Prethodna

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.