Postao/la Blizanci » 05 pro 2003, 00:25
Sa prvom bebom nisam pustila ni glasa, mada sam bila na indukciji, nisam se otvarala i sve je trajalo satima.<
>Na drugom, porodu, 9 godina kasnije, sam vrištala otkada sam ušla u rađaonu, pa dok nisam rodila. Vrisak je izlazio iz mene nekontrolirano, a bio je takvog intenziteta da nisam niti znala da tako nešto mogu proizvesti, obzirom da inače tiho pričam. U pauzama vrištanja sam povraćala. Sve to je trajalo 4 sata i ne ponovilo se više.<
>Trudovi su od početka bili svakih 2 minute, a ja potpuno zatvorena. Nakon pola sata, trudovi su bili svaku 1 minutu i to 100 stupnjeva po Richteru, a ja i dalje potpuno zatvorena. Ne trebam niti reći da sam nagon za tiskanje imala od početka trudova.<
>Kako sam rodila, pojma nemam, a za carski sam ih molila barem 100 puta. Da sam bila u pravu pokazalo se 2.5 mjeseca poslije kada su bebi otkrili oštećenje mozga uslijed nedostatka kisika, koje se desilo najvjerojatnije pri porodu. <
>Sada si mislim da sam trebala vriskati još i jače, jer bi me možda uzeli ozbiljno i danas bih imala zdravo dijete.<
><
> <i></i>