A rečeno mi je da svaka žena koja drži do sebe treba imati parnu postaju
A da onda treba i daska za peglanje koja ima matalnu podlogu umjesto drvene. I treba biti veća daska da bi parna postaja stala na nju.
Pucajte s prijedlozima

Sada je: 08 kol 2026, 22:25.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

mrs. eastwood je napisao/la:mogu se ovdje bezobrazno ubacit s pitanjem - ima li kakava pegla da ima ON/OFF, a ne da moram vriti onaj kotač od kraja do kraja da bih ju ugasila.
nemojte mi se sad smijati ako imam demode peglu
samo je iskopčam iz utičnice, a onaj kotač mi uvik stoji na programu za pamuk, eventualno smanjim ako je šta finije... jesan kućanica, vidi se da rijetko peglam 
da sad uzimam, uzela bi rowentinu stanicu.

Lena je napisao/la:ja nisam zadovoljna s tefalovom. ima dvije godine i počela je otkazivati poslušnost. pušta nekontrolirano paru i to u velikim količinama.da sad uzimam, uzela bi rowentinu stanicu.
ivana7997 je napisao/la:pusti paru u duljini cca metar i pol, uz strasno sistanje

) dosta kosulja.

ivana7997 je napisao/la:ne pusta paru nekontrolirano, ali na pocetku, kad se zagrije, pusti paru u duljini cca metar i pol, uz strasno sistanje.
lena, rowentina ti se cini boljom?

nadicab je napisao/la:Meni treba za kosulje jer mm nosi na posao samo kosulje, a i stariji sin je skupio (majka mu kupuje) dosta kosulja.
Znaci, ne pase mi ako nije dobra za kosulje
, ima cca 6-7 godina, koristim je otprilike svakih 2 tjedna, odn. dok nam ne sfali odjeće
i nikad nisam imala nikakvih problema s njom.
(što mi ništa ne znači jer ionako peglam sjedećki) i stabilna.folne je napisao/la:Zar svi gasite obicne pegle kad ih punite vodom?
!
!
) destilirane vode vidjela nije, lijem vodu u nju dok je pod strujom sve u 16, (doduše ne iz pipe) niš ju ne mazim i pazim i ima najmanje 5 godina da radi ko vurica. (puj, puj, još jednom)
) i onda je samo krepala. Volim tefal. Punim pod pipom ali ako nije u struji. U struji punim ako imam iz čega pri ruci
.

MalaSirena je napisao/la:Uglavnom peglam pamuk i ne vidim razlog zašto se ne bi mogle peglati košulje parnom postajom??
Hajdi je napisao/la:Ja imam Grunding, bila je neka akcija, ali nisam zadovoljna, počela mi je kapati voda a sad pare uopće nema više, i to nakon 5 mjeseci korištenja. Izgleda da sam zeznula jer sam koristila vodu iz sušilice (procijeđenu kroz papirnati filter za kavu), izgleda da se nešto začepilo. Nisam još uspjela potražiti upute, probat ću ju očistiti i koristiti samo destiliranu vodu (naša voda iz pipe je strašno tvrda). Inače sam bila super zadovoljna, lagana mi je u ruci, kabel dugačak pa mi stoji na podu, baš sam imala osjećaj da speglam puno više robe a ne umorim se toliko.
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.