odustala od vježbanja doma jer me uvijek netko prekine, mota mi se pod nogama i zezne mi trening.
idem u teretanu i super mi je. radim kružni, trx i sa girjama. ništa grupno, ja sam individualac.
bilo mi je perfektno do prekjučer.
naime taj dan su bila neka 2 tipa i radila na trx-u, meni je isto taj dan pao trx. na podu su tatami spužva puzzle koje upijaju. prostorija nije imala klimu, bilo je 60 stupnjeva i znojenje je bilo na vrhuncu. nijedan nije imao ručnik, majce su im se mogle žmikati a ono što je najgore što je svaki ostavio najmanje 5l znoja na toj spužvi
spužva je sve upijala i bili su bosi. poslje su takvi išli malo sjedit po spravama.u glavi mi je išla slika rasta bakterija, gljivica i ostalih gamadi u spužvi kao i u Petrijevoj zdjelici.
naravno da dok vježbaš da i ti koji imaš ručnik i legneš na ručnik nekad dođeš u kontakt sa spužvom i spravom.
užasnuta sam.
ajde vi cure koje idete u teretanu recite jel to normalno, uobičajeno? kako vi gledate na to?
jel ja možda pretjerujem? tata koji mi je u mladosti bio dizač utega mi je rekao da je to normalno i da je teretana prljava i da šta ja sad očekujem.

.

svaka ti čast
Jesu ti strije od trudnoce ili od mrsavljenja?